Επιτέλους: Παντρεύτηκαν σε 5αστερο resort της Σικελίας - «Βούιξε» το Instagram από τα χλιδάτα στιγμιότυπα

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το σοκαριστικά υπέροχο νυφικό της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Επιτέλους: Παντρεύτηκαν σε 5αστερο resort της Σικελίας - «Βούιξε» το Instagram από τα χλιδάτα στιγμιότυπα

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξε το πολυσυζητημένο ζευγάρι, σε ένα ονειρικό σκηνικό σε 5αστερο resort της Σικελίας κι έχοντας αγκαλιά την κόρη τους Άρια, που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023. 160 άτομα καλεσμένοι κι όπως καταλαβαίνεται τα stories και οι φωτογραφίες στα social media πήραν φωτιά!

Ο Λορίς Κάριους ανήμερα των 31ων γενεθλίων του σε μία από τις καλύτερες «εμφανίσεις» του παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντιλέτα Λεότα, την πασίγωνστη Ιταλίδα παρουσιάστρια, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο νησί Βουλκάνο.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τους ήχους του All of me του John Legend, ενώ στο πέπλο του νυφικού της υπήρχε η φράση «Το μόνο που πάντα ήθελα ».

Φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

Δείτε επίσης: Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς


Η Ντιλέτα και ο Λορίς έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2022 και αρραβωνιάστηκαν λίγους μήνες αργότερα με τον Κάριους να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα σωστό... γκολ!

Η σχέση τους έχει αρκετές δυσκολίες καθώς αυτός αγωνίζεται στη βόρεια Αγγλία (Νιούκαστλ) κι αυτή δουλεύει στη βόρεια Ιταλία (Μιλάνο) αν και αυτό το εμπόδιο φαίνεται ότι σύντομα θα ξεπεραστεί καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού με τις «καρακάξες» ολοκληρώνεται και ήδη η Μόντσα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.