Μπρούνο Τσερέλα: Αποθεώνει δημόσια τη σύντροφό του, Αθηνά Οικονομάκου - Το σχόλιο σε φωτογραφία της στο instagram

Εκείνη ποζάρει με μαγιό στην παραλία και εκείνος "λιώνει"

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μπρούνο Τσερέλα και Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό είναι κάτι πια που δεν μπορεί και δεν θέλει να κρύψει το ζευγάρι! Τη Δευτέρα 24/6 ο καλλονός μπασκετμπολίστας έκανε το πρώτο δημόσιο σχόλιο σε ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram.

Από τη στιγμή που η σχέση τους βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από την κοινή και full in love εμφάνισή τους στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα - δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να μην ζουν αυτό που τους συμβαίνει.

Έτσι λοπόν, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στη θάλασσα με το μαγιό της δημοσιεύοντας στη συνέχεια τις φωτογραφίες της στο instagram. Ο Μπρούνο Τσερέλα από τη μεριά του δεν άντεξε και έκανε το βράδυ της Δευτέρας 24/6 το πρώτο δημόσιο σχόλιο σε ανάρτησή της καλής του.

Δείτε επίσης: Μπρούνο Τσερέλα: Η δημόσια αφιέρωση στην Αθηνά Οικονομάκου - "Λιώνει" για εκείνη και δεν το κρύβει

Το πρώτο σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα σε φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

«Todo en orden señorita (Όλα είναι εντάξει, δεσποινίς)», έγραψε ο Μπρούνο Τσερέλα και η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε με μια καρδιά.

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα - Σχόλιο

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως δεν θέλει να κρύβεται πλέον, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε, είχε ενημερωθεί για τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της και πως το θέμα θα έβγανε στον αέρα. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου την Παρασκευή 14/6, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.