Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου είχε πει εμένα θα παντρευτείς» - Τα τρυφερά λόγια για τον Μάνο Νιφλή και η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

«Επειδή αρκιβώς έχει δυο υπέροχα παιδιά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 24/6 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την υπέροχη σχέση με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή - κάνοντας μάλιστα αποκαλύψεις για τον γάμο τους.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή - Το αξέχαστο νυφικό με την ιδιαίτερη δαντέλα και τη μαύρη κορδέλα

Η επιτυχημένη ηθοποιός και ο δημοσιογράφος αγαπάνε τις εκλπήξεις και έτσι ο Μάνος Νιφλής είχε φροντίσει να κάνει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο την πρόταση γάμου στην Ελισάβετ Μουτάφη. Η ίδια μάλιστα όποτε την περιγράφει δημόσια βλέπουμε να "λάμπουν" τα μάτια της.

Γενικότερα, ο τρόπος που μιλάει η Μουτάφη για τον αγαπημένο της ξεχωρίζει, όπως και η αναφορά που έκανε στην πρώην σύζυγο του Μάνου Νιφλή και στα δύο παιδιά, που απέκτησε από τον πρώτο γάμο του.

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Μουτάφη για την πρόταση γάμου από τον Μάνο Νιφλή

«Το κλειδί είναι να θαυμάζεις τον άλλον, το πιστεύω πολύ! Είμαστε και σε μια ηλικία που δεν είμαστε πιτσιρικαρία. Πια ο Μάνος έχει μια υπέροχη πρώην σύζυγο, δύο υπέροχα παιδιά, είμαστε στην ίδια ηλικία, ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται, δεν ψάχνουμε.

Εγώ είδα στον Μάνο έναν άνθρωπου που αυτό που ήθελε, ήρθε και είπε “είμαι εδώ” και με μια οικογένεια από πίσω. Θα μπορούσε να μην είναι αποφασισμένος, επειδή αρκιβώς έχει δυο υπέροχα παιδιά, αλλά ήταν τόσο αποφασισμένος που αυτό σου δίνει μια ασφάλεια και σε γοητεύει και πάρα πολύ. Πέρα από τον άνθρωπο τον ίδιο κλπ είναι και το πόσο αποφασισμένος είσαι. Μου είχε πει “εμένα θα παντρευτείς” και συνέβη. Μετά από μερικούς μήνες, στα γενέθλιά μου, μου έφερε το δαχτυλίδι. Είχε καλέσει τους πολύ κοντινούς μου φίλους και μου έκανε έκπληξη», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.