Κατερίνα Καινούργιου: Η σπάνια φωτογραφία με την κομψή μητέρα της - Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Στιγμές ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στους γονείς και στην οικογένειά της συνολικά. Η λαμπερή παρουσιάστρια μιλάει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνους τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και στις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχωρεί.

Τη Δευτέρα 24/6 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για τα γενέθλια της μητέρας της. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στη μαμά της με λίγα, αλλά πολύ ουσιαστικά λόγια.

Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία η μητέρα της Καινούργιου, Θάλεια Μπρέντα είναι μια πολύ κομψή γυναίκα με ανοιχτούς τόνους στα μαλλιά, όπως και η κόρη της (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει ο πατέρας της).

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια της μητέρας της

«Χρόνια πολλά στην πιο ΥΠΕΡΟΧΗ μανούλα του κόσου...Δεν σαγαπάω απλά...σε λατρεύω!!!», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου - Μητέρα

Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει μια εξομολόγηση στην εκπομπή της, Super Κατερίνα για τη σχέση των γονιών της: «Άλλο να είσαι με κάποιον στην αρχή και ακόμα να μη θέλεις και να πρέπει εσύ να το πεις δημόσια και στα παιδιά σου κι άλλο να είσαι καιρό με τον άνθρωπό σου και να μην πρέπει να κρυφτείς ή να είσαι και σίγουρος. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα περάσει ένας άνθρωπος κάτι δύσκολο και ο σύντροφός του θα τον αφήσει.

Είναι αυτονόητο. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι όπου μετά το ατύχημα του πατέρα μου, το οποίο ήταν αρκετά σοβαρό, η μητέρα μου για 33 χρόνια τώρα δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του. Δεν το διανοείται. Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό σε δύο ανθρώπους που είναι μαζί. Και στην τελική αν κάποιος φύγει από δίπλα σου στη δύσκολή σου στιγμή, καλύτερα γιατί λυτρώθηκες».