Ελένη Ράντου: Έτσι ευχήθηκε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τα γενέθλιά του - Η αδημοσίευτη φωτογραφία τους

74 ετών ο καλλιτέχνης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το Σάββατο 22/6 είχε τα γενέθλιά του γιορτάζοντάς τα μαζί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παράλληλα, τη χθεσινή ημέρα τα αφιερώματα στον καλλιτέχνη και οι ευχές στα social media κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν και η ανάρτηση στο Facebook, που έκανε η Ελένη Ράντου το Σάββατο 22/6. Η σύζυγος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να του ευχηθεί μέσα από μία γενέθλια φωτογραφία του στη σκηνή.

Όπως βλέπουμε, η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ανέβει στη σκηνή και προσφέρει μια τεράστια τούρτα στον αγαπημένο της. Για τα 74 του χρόνια λοιπόν, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έλαβε για μια ακόμη φορά την αμέριστη αγάπη των ανθρώπων του.

Δείτε επίσης: «Έκανα εμετό στο αμάξι του! Δεν το έπλυνε για 15 ημέρες, μου είχε πει...» - Η εξομολόγηση της Ράντου για το πρώτο ραντεβού με τον Παπακωνσταντίνου

Οι ευχές της Ελένης Ράντου για τα γενέθλια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

«Να τον χαιρόμαστε!!!», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή One μίλησε για τη γνωριμία του με την Ελένη Ράντου, αλλά και για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει: «Την είχα δει σε μία εκπομπή και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που έπαιζε, με τη θετική έννοια, θαυμασμός. Λέω "Κοίτα, ρε παιδί μου, τι ωραία που παίζει, τι αμεσότητα έχει". Εγώ για να ερωτευτώ κάτι πρέπει να το θαυμάζω. Σύχναζε, λοιπόν, σε ένα μπαρ που εγώ πήγαινα με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει.

Μάλιστα, επειδή ντρεπόμουν έβαζα τον κιθαρίστα και έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που είχε το μαγαζί να δει αν ήταν εκεί. Του έλεγε "Τι γίνεται εκεί; Τίποτα σε Ράντου έχουμε;". Κάποια στιγμή μιλήσαμε, την πολιορκούσα, αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε.

Δεν είχε σημασία που ήμουν μεγάλο όνομα, ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική πάντα. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε, έτσι απλά. Δεν έκανα πρόταση γάμου κλασικά, ήρθαν τα πράγματα μόνα τους, είπαμε να πάμε να παντρευτούμε και παντρευτήκαμε. Μετά ήρθε η Νικολέττα. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα, τρελάθηκα πραγματικά, είχα τη δική μου κόρη», (δείτε εδώ το βίντεο).