Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να πω στην Κατερίνα...» - Το μήνυμα στην Καραβάτου για την παρουσίαση του Power of love μετά από εκείνη

Έφυγε για Κωνσταντινούπολη η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καραβάτου αναχώρησε την Παρασκευή 21/6 από την Αθήνα με προορισμό της την Κωνσταντινούπολη για την παρουσίαση του Power of love, που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά από χρόνια απουσίας του.

Θυμίζουμε εδώ, πως η πρώτη παρουσιάστρια του ριάλιτι αγάπης ήταν η Μαρία Μπακοδήμου. Με τη σειρά της λοιπόν, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της την Κυριακή 23/6 από την εκπομπή της Γειά Σου στην Καραβάτου για το νέο αυτό εγχείρημα.

Δείτε επίσης: Power of love: Έγινε "κρούση" σε παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης - Ο ΣΚΑΪ την ήθελε για παίκτρια

Οι ευχές της Μαρίας Μπακοδήμου στην Κατερίνα Καραβάτου για το Power of love

«Θέλω να πω στην Κατερίνα να περάσει πάρα πολύ ωραία, όπως πέρασα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι, γιατί ήταν πολύ ωραία φάση. Ήταν η ένοχη απόλαυση» είπε η Μαρία Μπακοδήμου

Να πούμε εδώ, πως από ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες τη γυναίκα που θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας στο νέο κύκλο του reality αγάπης. Πρόκειται, λοιπόν για την Κατερίνα Καραβάτου, την οποία παρακολουθούσαμε σε διαφορετικό project μέχρι πριν από λίγες μέρες και μέσα από την ίδια συχνότητα.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται να καλωσορίσει στο, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, Power of Love, άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και που πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και οι παίκτες θα μπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις.