Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Για δείπνο με κόκκινο φόρεμα και την μπέμπα αγκαλιά

Δείτε την φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Μαλέσκου από την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά, πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η κορούλα της έχει γίνει η κύρια προτεραιότητα της, ενώ με τον σύζυγό της (δείτε φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο), έχουν δημιουργήσει μια πολύ δεμένη οικογένεια.

Οι αναρτήσεις με την κορούλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετά συχνές και όλες είναι άκρως τρυφερές. Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της, κάνοντας βόλτες.

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της

Πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από έξοδο για φαγητό φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και έχοντας στην αγκαλιά της την μπέμπα της.

Ιωάννα Μαλέσκου παιδί

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της: Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ήμουν τυχερή. Σχεδόν δεν συνειδητοποίησα τις δυσκολίες μέχρι ένα διάστημα. Είχα τα σκαμπανεβάσματά μου, όπως όλες οι μανούλες, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά ήμουν τυχερή. Ήθελα να μάθω το φύλο του μωρού, ο μπαμπάς δεν ήθελε τόσο, αλλά δεν γινόταν να μην ξέρω! Ήθελα να προετοιμαστώ, να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο και να της μιλήσω. Πριν γεννηθεί είχα χτίσει σχέση επικοινωνίας, έχει ακούσει πολλή κουβέντα από εμένα».

«Έκανα γυμναστική μέχρι και τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης μου, με βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλα 17 κιλά, ήταν σοκ για το σώμα μου, γιατί δεν είχε μάθει σε τέτοια σκαμπανεβάσματα. Οι ορμόνες μου ήταν στον Θεό! Αγχώθηκα για το πώς θα επανέλθω, όταν είδα αγχωμένο τον γιατρό μου. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι ήταν αγωνία του για μένα. Ανέβαινα συνέχεια στη ζυγαριά όταν ήμουν μόνη μου στο σπίτι» - δείτε εδώ την συνέντευξή της.