Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και πόζαρε με μπικίνι μπροστά στο ηλιοβασίλεμα

Στιγμές ευτυχίας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και πόζαρε με μπικίνι μπροστά στο ηλιοβασίλεμα

Σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γεννήσει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Φέτος λοιπόν είναι το πρώτο της καλοκαίρι ως εγκυμονούσα και πόζαρε στη θάλασσα με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Αυτή η τραγουδίστρια είναι έγκυος και πόζαρε

Ο λόγος για την Ανδρομάχη, η οποία περιμένει με ανυπομονησία με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη το μωράκι τους. Περιμένουν αγοράκι (δείτε βίντεο από το baby gender reveal) και το όνομα που θα του δώσουν είναι Γεράσιμος, από τον πατέρα του τραγουδιστή.

«Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος», έχει πει χαρακτηριστικά.

Η Ανδρομάχη λάμπει από ευτυχία και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία της όμως με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο ηλιοβασίλεμα είναι από τις πιο μαγευτικές.


«Μάθαμε μαζί πως είμαι έγκυος. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια, το νιώθαμε. Ήμασταν σε έναν ζωολογικό κήπο με την παρέα μας στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου, ήμουν κουρασμένη, καθόμουν στο αμάξι γιατί είχα μία καθυστέρηση φυσιολογική. Όταν το μάθαμε, τρελαθήκαμε. Ο Γιώργος με τα μωρά έχει τρέλα. Είναι αγοράκι, εγώ το ήξερα, γιατί του ξέφυγε του γιατρού. Του είπα να μην μου το πει και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι". Για τον Γιώργο ήταν έκπληξη, δεν το ήξερε», έχει εξομολογηθεί η Ανδρομάχη για τη σχέση τους, τονίζοντας ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Λιβάνη βρήκε τον καλύτερο σύντροφο και μελλοντικό πατέρα του γιου της - δείτε ολόκληρη την συνέντευξη.