Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι (Φωτογραφίες)

Γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ευγενία Μανωλίδου, παντρεύτηκε τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη το 1995, τον οποίο χώρισε το 2002, παίρνοντας τελικά διαζύγιο κάποια χρόνια μετά. Στη συνέχεια συνέζησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο παντρεύτηκε στις 22 Ιουνίου του 2009. Έχει τέσσερα παιδιά, δύο με τον πρώτο της σύζυγο (Αλέξανδρος, 1996 και Θεοδώρα, 1997) και δύο με τον γνωστό πολιτικό (Περσεύς, 2005 - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει - και Αλκαίος, 2014).

Χθες 22/6 λοιπόν, το ζευγάρι γιόρτασε τα 15 χρόνια γάμου του. Είναι από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

Οι αναρτήσεις της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μοιραστεί τη χαρά της.

Ευγενία Μανωλίδου Άδωνις Γεωργιάδης επέτειος γάμου
manolidoue/Instagram

Άδωνις Γεωργιάδης Ευγενία Μανωλίδου επέτειος γάμου
manolidoue/Instagram

Να σημειώσουμε πως πριν κάποιους μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Άδωνις Γεωργιάδης δέρνει την σύζυγό του. Η Ευγενία Μανωλίδου λοιπόν, είχε βγει και είχε πει:

«Γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε "πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω". Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα. Η ιστορία με την Novartis ήταν πιο άγρια ιστορία. Το άλλο ήταν γελοίο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθούμε. Αυτό όμως ήταν πραγματικά άγριο, ήταν άδικο και θα μπορούσε να μας κάνει πάρα πολύ κακό πραγματικά μέσα από το ψέμα. Κάτι εντελώς κατασκευασμένο, εντελώς ψευδές που κράτησε πάρα πολύ καιρό και θα μπορούσε να έχει κάνει κακό στην οικογένεια μας. Όχι μόνος σε εμάς τους δύο, μπήκαν και τα παιδιά στη μέση, άρχισαν να ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Τι να βρουν; Τελοσπάντων! Αυτό ήταν πολύ άγριο και πολύ άδικο» - δείτε εδώ την συνέντευξη τους.