Ειρήνη Καζαριάν: "Διέγραψε" το παρελθόν και εξαφανίστηκε από τα "φώτα" - Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του GNTM 2018

Με τι ασχολείται 6 χρόνια μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειρήνη Καζαριάν:

Την Ειρήνη Καζαριάν την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM το 2018. Η νεαρή τότε κοπέλα είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με την εντυπωσιακή ομορφιά της και τα καταγάλανα μάτια της, ενώ και ο χαρακτήρας της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος.

Από τις πρώτες ημέρες στο παιχνίδι του παιχνιδιού μόδας είχε ξεχωρίσει και από τους κριτές. Τελικά, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να βγει η μεγάλη νικήτρια. Όλα αυτά όμως συνέβησαν πριν 6 χρόνια... Τι κάνει σήμερα το μελαχρινό μοντέλο;

Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του GNTM 2018, Ειρήνη Καζαριάν;

Εν έτει 2024 η Ειρήνη Καζαριάν εργάζεται καθαρά ως επαγγελματίας μοντέλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες και οίκους. Αρκεί να μπει κανείς στο προφίλ της στο Instagram για να δει την δουλειά της. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι άκρως εντυπωσιακές, δείχνοντας πόσο επαγγελματίας είναι πλέον.


Ωστόσο, έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας πλέον πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Όσον αφορά το παρελθόν της και την συμμετοχή της στο GNTM, τα έχει "διαγράψει" όλα, ακόμα και τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει κάποτε.


Να σημειώσουμε πως κάποτε η Ειρήνη Καζαριάν είχε βρεθεί στον προσκήνιο και είχε σχολιαστεί έντονα από εκπομπές και sites και για την προσωπική της ζωή. Φήμες την ήθελαν σε σχέση με τον Ίαν Στρατή (δεν το είχαν επιβεβαιώσει ποτέ), αφού είχαν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους.