Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έκανε πλαστική στα χείλη και έγινε σαν την Ελένη Βλαχάκη» - Η ξεκάθαρη απάντηση για τα ενέσιμα που κάνει

«Το να βάλεις υαλουρονικό δεν θεωρείται πλαστική»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
garifalia.kalifoni - Instagram
garifalia.kalifoni - Instagram

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε σε μία σειρά αρνητικών σχολίων, που δέχεται κατά καιρούς από τον κόσμο στο youtube. Οι αποκαλυπτικές απαντήσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή της στο κανάλι του Raw house.

Στο νέο βίντεο βλέπουμε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να απαντάει σε μία ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και πιο συγκεκριμένα για το αν έχει κάνει κάτι σχετικό στα χείλη της - με τον κόσμο να τα θεωρεί ξαφνικά υπερβολικά πιο μεγάλα.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Καληφώνη απάντησε αναλυτικά και εξήγησε αρχικά ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση. Σε ό,τι αφορά τα χείλη της Γαρυφαλλιά έκανε γνωστό, ότι βάζει μια μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέως.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είχα και ένα γυναικολογικό θέμα...» - Η απάντηση για την εγκυμοσύνη και τα παραπάνω κιλά

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη σε ερώτηση για την πλαστική στα χείλη της

«Αυτή η Γαρυφαλλιά έκανε πλαστική στα χείλη και έγινε σαν την Ελένη Βλαχάκη στο επεισόδιο από τις πλαστικές», είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Δεν είναι πλαστική ρε παιδιά. Το να βάλεις υαλουρονικό δεν θεωρείται πλαστική. Εγώ δεν έχω κάνει πουθενά πλαστική. Έχω κάνει μόνο ενέσιμο στα χείλη. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Κάνω μια φορά κάθε εννιά μήνες ακριβώς, πλησιάζει τώρα πάλι η ώρα μου. 0,2 βάζω, αν θέλετε να ξέρετε και μπορώ να σας πω και τη γιατρό μου και δίνω και εκπτωσούλα», απάντησε η Καληφώνη με τη σειρά της.

Όσο για τις αναρτήσεις της Καληφώνη στο instagram θα τη δούμε και με μαγιό. Το Youweekly.gr σας βρήκε ένα από τα μπικίνι της. Με έμφαση στο χρώμα του καλοκαιριού, το κόκκινο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις πρώτες αποδράσεις της σε καλοκαιρινούς προορισμούς με τον Χρήστο Μάστορα. Ένα μικροσκοπικό μπικίνι Decoro είναι η τέλεια επιλογή για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα (δείτε το εδώ).