Γιώργος Μαζωνάκης: Σε μεγάλα κέφια στα μπουζούκια - Τα "έσπασε" μέχρι το πρωί μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Βίντεο από την έξοδο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε μια βραδινή έξοδο το βράδυ της Παρασκευής 21/6 στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται αυτήν την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης με τον τραγουδιστή να τα "σπάει" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στα social media μάλιστα δημοσιεύτηκαν και βίντεο από τη συνύπαρξη των δύο τραγουδιστών. Πιο αναλυτικά, ο Πέτρος Ιακωβίδης κατέβηκε από τη σκηνή και έδωσε το μικρόφωνο στον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας δικές του και άλλων καλλιτεχνών επιτυχίες.

Να πούμε εδώ, πως η συγκριμένη έξοδος του τραγουδιστή είναι μία από τις σπάνιες που βλέπουμε να κάνει το τελευταίο διάστημα, αφού δημοσιοποιήθηκε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και στην αδερφή του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Φανερά αλλαγμένος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη διαμάχη με την αδερφή του

Η βραδινή έξοδος του Γιώργου Μαζωνάκη στα μπουζούκια

Πρόσφατα ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη προχώρησε σε μία νέα ανακοίνωση (17/6) σχετικά με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και στην αδερφή του: «Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ: η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά ,επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».