Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα απάντηση για την Μαρίνα Σάττι - «Εγώ ήμουν αμήχανη! Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που...»

«Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα απάντηση για την Μαρίνα Σάττι -  «Εγώ ήμουν αμήχανη! Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που...»

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε ξανά στο το περιστατικό με την Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA 2024. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δίνοντας της το βραβείο για τον Καλλιτέχνη POP και την ώρα που ανακοίνωνε το όνομα της, σχολίασε το χασμουρητό της λίγο πριν τον τελικό της Eurovision την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην συνέντευξη τύπου.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα , η οποία με το που πήρε το βραβείο απομακρύνθηκε - δείτε εδώ την αντίδραση της Μαρίνας που δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Ήδη Αθηναΐς Νέγκα έχει μιλήσει για το περιστατικό, λέγοντας ότι θα το ξαναέκανε, ενώ σε δηλώσεις τώρα στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, δήλωσε πως εκείνη ήταν που ένιωσε περισσότερο αμηχανία.

Οι νέες δηλώσεις της Αθηναΐς Νέγκα για την Μαρίνα Σάττι

«Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν ισχύει στη ζωή. Είναι τελείως ψεύτικο ότι έχει γίνει χαμός. Είπα "διαφωνώ" που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν “μπράβο αλλά διαφωνώ” δεν θα το θεωρούσα κακό. Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;

Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα. Χειρίζεται πολύ καλά αυτό που είναι αμήχανο. Εγώ ήμουν αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε. Δέχομαι τα πάντα και ότι μπορώ να κάνω λάθος. Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην αρθρώνεις την άποψή σου με λόγια. Δεν έχω καμία τρομακτική αντίρρηση με την κοπέλα. Απλά διαφωνώ μαζί της! Δεν βγάλαμε μαζί φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.