Νίκος Μάνεσης για Απόστολο Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι! Δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις»

«Εκμεταλλεύτηκε την τηλεόραση, έγινε πολύ διάσημος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μάνεσης για Απόστολο Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι! Δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις»

Όπως έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα, έτσι και ο Νίκος Μάνεσης τοποθετήθηκε για τον Απόστολο Λύτρα με αφορμή τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, την κράτηση του στον Κορυδαλλού αλλά και τις αποκαλύψεις που γίνονται για την προσωπική του ζωή και τα οικονομικά.

Τι είπε ο Νίκος Μάνεσης για τον Απόστολο Λύτρα;

«Τον κύριο Λύτρα τον κάναμε διάσημο εμείς! Και κυρίως διάφορες κοινωνικές εκπομπές. Ο κύριος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε την τηλεόραση, έγινε πολύ διάσημος και επαγγελματικά εξελίχθηκε. Τώρα ο κος Λύτρας που συμμετείχε σε τηλε-δίκες, λέει "σταματήστε, έχω παιδιά, έχω οικογένεια". Δικαίως το λέει, αλλά το πράγμα έχει ξεφύγει.

Ο κος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε το σύστημα. Για εμάς εδώ που δεν είμαστε του συστήματος, ήταν ακριβοθώρητος. Μία φορά του έχουμε πάρει συνέντευξη και 4-5 κλεισμένες φορές που τον περιμέναμε να έρθει για μεγάλα θέματα όπως η υπόθεση Πισπιρίγκου, τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι. Και δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις για εμείς κάναμε δημοσιογραφικά τη δουλειά μας. Και τουλάχιστον ο ομιλών ό,τι ερωτήσεις είναι να κάνει, τις κάνει. Και το λέω γιατί βλέπω μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, να υπερ-αμυνθούμε του κου Λύτρα. Όχι! Τα δίκαια, τα νόμιμα. Ο κος Λύτρας είναι προφυλακισμένος αυτή τη στιγμή, γιατί κατά τη γνώμη μου, έκανε γκάφα ολκής» σχολίασε ο Νίκος Μάνεσης για τον Απόστολο Λύτρα.

«Μα στη δαρμένη μηνύσεις; Δεν το κρίνω ποινικά. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οποιοδήποτε να κάνει μήνυση. Είναι και το ηθικής τάξεως ζήτημα. Και επειδή έχουν τεθεί διάφορα ζητήματα ανδρισμού τις τελευταίες ημέρες, δε ξέρω πόσο ανδρικό είναι αυτό», είπε από την άλλη για την μήνυση που έκανε ο ποινικολόγος στην σύζυγό του ξυλοκόπησε άγρια, ενώ νωρίτερα έλεγε πως αγαπάει.