Κατερίνα Καραβάτου: Κατέφθασε εντυπωσιακή στο αεροδρόμιο - Η αναχώρησή της για τα γυρίσματα του Power of love

Με προορισμό την Κωνσταντινούπολη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καραβάτου κατέφθασε το απόγευμα της Παρασκευής 21/6 στο Ελευθέριος Βενιζέλος με την παρουσιάστρια να ταξιδεύει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα του Power of love, που θα παρουσιάσει.

Μέσα από τα πλάνα που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr αποκλειστικά, βλέπουμε την παρουσιάστρια να περπατάει χαμογελαστή με λίγο άγχος να διαφαίνεται παράλληλα στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, πριν αναχωρήσει η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που την περίμεναν στην είσοδο του αεροδρομίου.

Δείτε επίσης: Κατερίνας ΚαPower of love: Έγινε "κρούση" σε παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης - Ο ΣΚΑΪ την ήθελε για παίκτρια

Η αναχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου για τα γυρίσματα του Power of love

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε εδώ και την ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Καραβάτου για το ταξίδι της. Η ίδια έκλεψε τα βλέμματα με τον αέρα της φορώντας λευκό t-shirt και σκουρόχρωμη τζιν παντελόνα.

Κατερίνα Καραβάτου - Αεροδρόμιο - Αναχώρηση
Κατερίνα Καραβάτου - Αεροδρόμιο
Κατερίνα Καραβάτου - Αεροδρόμιο - Power of love

Να πούμε εδώ, πως από ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες τη γυναίκα που θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας στο νέο κύκλο του reality αγάπης. Πρόκειται, λοιπόν για την Κατερίνα Καραβάτου, την οποία παρακολουθούσαμε σε διαφορετικό project μέχρι πριν από λίγες μέρες και μέσα από την ίδια συχνότητα.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται να καλωσορίσει στο, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, Power of Love, άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και που πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και οι παίκτες θα μπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις.