Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Το επόμενο βήμα μετά την κρίση στη σχέση της

Τι ετοιμάζει το μοντέλο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βιώνει μια αρκετά περίεργη φάση στα προσωπικά της, καθώς η σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον Κώστα Πηλαδάκη φαίνεται, πως περνάει κρίση. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν, ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά (δείτε εδώ).

Όπως και να έχει, το γνωστό μοντέλο έχει ρίξει περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά της με σκοπό να φέρει μια ισορροπία στη ζωή της, μέχρι να ξεκαθαρίσει και το προσωπικό κομμάτι.

Η αποκάλυψη για το επαγγελματικό μέλλον της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Την Παρασκευή 21/6 έγινε μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Πρωινό Σουσού. Πιο αναλυτικά, το μοντέλο βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων, καθώς θα λάβει συμμετοχή στον τέταρτο κύκλο της Γης της Ελιάς. Επομένως, τα ταξίδια ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο θα αυξηθούν για την Ναυσικά.

Νωρίτερα, προβλήθηκαν στο Πρωινό οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τις φήμες χωρισμού, όσο η ίδια ταξίδευε για την Κύπρο: «Όλα καλά! Καλή είμαι; Ανανεωμένη δεν θα το έλεγα πως είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα του χωρισμού. Όταν θα είμαι έτοιμη φυσικά θα σας μιλήσω, το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά νομίζω ότι δεν είναι η ώρα ακόμη. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι με τον Κώστα. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα. Επειδή έχω αργήσει για την πτήση μου σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ», (δείτε εδώ το βίντεο).