Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε για την υπόθεση Λύτρα & Πολυζωγοπούλου - «Έκανε κάτι απαράδεκτο, ντροπιαστικό! Ξεφτιλίστηκε...»

Η ειδική τοποθέτησή του στο Πρωινό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, έχουν ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει εκφράσει την άποψή του για το θέμα πολλάκις, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου θέλησε να κάνει μία πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση για τον ποινικολόγο - δείτε εδώ το παρελθόν του και τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Απόστολο Λύτρα

«Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι το οποίο δεν είναι κατακριτέο, είναι απαράδεκτο, ντροπιαστικό, κυρίως για τον ίδιο. Ξεφτιλίστηκε με αυτό που έκανε και δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την ξεφτίλα του. Αυτή είναι μία αλήθεια. Αυτό που έκανε, να σηκώσει χέρι σε έναν άνθρωπο, στη γυναίκα του, στη μάνα του παιδιού του - και δεν σήκωσε απλά χέρι, την σακάτεψε - είναι ντροπή, τεράστια ντροπή.

Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είμαι δικηγόρος και δεν ξέρω αν δίκαια ή μη δίκαια βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βγαίνουν δικηγόροι και λένε ότι χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν το γνωρίζω και ελπίζω να μην ισχύει.

Να πούμε και κάτι άλλο. Ένας άνθρωπος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή - πρέπει να σεβαστούμε την άποψη της Δικαιοσύνης - για κάτι αποτρόπαιο που έκανε κι επειδή δεν άκουσε την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τη γυναίκα αυτή. Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα τώρα. Πραγματικά το λέω και το λέω και για το δικό μας το σινάφι.

Δικαίως, απαράδεκτο, ντροπιαστικό, ξεφτίλα όλο αυτό που έκανε για τον ίδιο, για τη γυναίκα του, για το παιδί του, για την κοινωνία, τεράστια ξεφτίλα αυτό που έκανε, ντροπή! Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα. Δηλαδή, επειδή έκανε τώρα κάτι - και δεν θα πω εγώ ζήτησε αντρίκια συγγνώμη και τέτοια, δεν τα ακούω εγώ αυτά, γιατί δεν καλύπτεται αυτό που έκανε με τη συγγνώμη - μη του το φορτώσουμε. Κι αυτό δεν είναι δίκαιο. Γνώμη μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας - Το εφιαλτικό πρώτο βράδυ στις Φυλακές Κορυδαλλού σε VIP πτέρυγα

Γιώργος Λιάγκας για Λύτρα