Ελένη Μενεγάκη: «Άγγιξε ψυχές αυτό το θέμα, πόνος μεγάλος…» - Η ανησυχία της μητέρα της, Ζέτας Μισόκαλου

Ο διάλογός τους μετά την επιστροφή της από το εξοχικό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα, έχοντας επιστρέψει από το εξοχικό που διατηρεί, και η παρουσιάστρια στην χθεσινή της εκπομπή (20/6) αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν. Η Ζέτα Μισόκαλου ανησύχησε ιδιαίτερα για μία από τις συνεργάτιδες της πρώτης, εξαιτίας της φωτιάς που έπιασε στην Βάρη Κορωπίου πριν από λίγα 24ωρα.

Επειδή η Αλεξάνδρα, όπως ονομάζεται η συνεργάτιδά της, έχει σπίτι σε εκείνη την περιοχή, η μητέρα της περίμενε να μάθει με αγωνία εάν όλα πήγαν καλά και δεν κινδύνευσε τελικά. «Έφυγες χθες τρέχοντας. Σε είχα στο μυαλό μου. Τι έγινε με εσένα κάτω στο σπίτι σου; Όλα καλά;», ρώτησε αρχικά τη δημοσιογράφο στο πλατό, με την ίδια να της απαντά ανακουφισμένη: «Όλα εντάξει, η φωτιά ευτυχώς δεν έφτασε. Την περιόρισαν εκεί στο Κίτσι, όλα καλά».

Δείτε επίσης: «Μαμά μου, κλείσε την τηλεόραση!» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον κρυφό πόθο της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου

Ο διάλογος της Ελένης Μενεγάκης με την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου

«Πολύ γκαντεμιά σε πάει… Τις προάλλες μου έλεγες για τις κατσαρίδες. Μέχρι και η μάνα μου με ρώτησε "αλήθεια το κορίτσι αντιμετώπισε τέτοια κατάσταση;", της λέω "ναι" και μου λέει "το έχω ακούσει από άλλους, κάτι γίνεται φέτος, μυρμήγκια, κατσαρίδες, χαμός"», επισήμανε έπειτα η Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να της επισημαίνει: «Ναι, αλλά άγγιξε ψυχές αυτό το θέμα, πόνος μεγάλος…».

Δείτε επίσης: «Μόλις της είπαν "η κόρη σας γέννησε"...» - Η αντίδραση της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου, όταν η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Μενεγάκη, συνεργάτιδα

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην επιθυμεί να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της, ωστόσο, συχνά πυκνά επισκέπτεται την μητέρα της η οποία μένει με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο, στην Κάρυστο.

Η κυρία Ζέτα Μισόκαλου μετά το θάνατο του πρώτου της συζύγου (πατέρα της παρουσιάστριας), έφτιαξε ξανά τη ζωή της και τον άντρα της απέκτησαν το γιο τους, Θοδωρή Μισόκαλο, στον οποίο η Ελένη έχει μεγάλη αγάπη και ιδιαίτερη αδυναμία.

Από το σπίτι αυτό, όλα αυτά τα χρόνια έχει διαρρεύσει μόνο μία φωτογραφία. Την είχε ανεβάσει ο αδερφός της παρουσιάστριας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη που υπάρχει στο σαλόνι, ενώ στην εικόνα φαίνεται ελάχιστα και ο πατέρας του.

Δείτε επίσης: «Μου έλεγε "παιδί μου αν κάνεις ποτέ κορίτσι μην..."» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου

Ελένη Μενεγάκη πατρικό σπίτι