Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι σαν να μην κυκλοφορεί, σαν να μη λέει κάτι, είναι πολύ...»

Τα σχόλια μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Σολωμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι σαν να μην κυκλοφορεί, σαν να μη λέει κάτι, είναι πολύ...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube και όσα αποκάλυψε σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου. Η ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί (δείτε εδώ το απόσπασμα), αλλά και για τις κρίσεις πανικού λόγω της δημοσιότητας (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, πήρε πρώτη τον λόγο και επισήμανε: «Δεν νομίζω ότι χρειάστηκε να δει τη συνέντευξη για να πάθει κρίση πανικού. Με το που ανοίγεις το πρωί την τηλεόραση, αν έχεις δηλώσει κάτι, αν είσαι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει για κάποιον λόγο και, ο καθένας θα βγει – όπως κάνουμε και εμείς αυτή τη στιγμή – και θα πει τι πιστεύει και τι του έχει μείνει από αυτά που έχεις πει. Αυτό, όμως, δεν γίνεται από ένα άτομο, μία εκπομπή, αλλά από όλους. Είναι χαμός.

Κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει ό,τι λέει ο καθένας για να μπορούν να βρουν πράγματα για να συζητήσουν. Άλλοι μπορεί να βρίσκουν από έναν, δύο, τρεις που σήμερα έχουν ενδιαφέρον να συζητήσουν. Δεν είναι πάντα θέμα επικαιρότητας πάντα. Είναι τι θέλει καθένας να συζητήσει από αυτά που ακούει και με ποιον τρόπο.

Για ένα πρόσωπο, όπως είναι η Ζέτα, που μη το ξεχνάμε ότι είναι στον χώρο από 14 χρονών και επειδή είναι πολύ νέα ξεχνάμε ότι είναι πάρα πολλά τα χρόνια, μεγάλη διαδρομή πολλά αυτά που έχουν ειπωθεί, καλά, κακά, δύσκολα, ζόρικα. Όλα αυτά συσσωρευμένα για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητος από κάποιους άλλους ανθρώπους, μπορεί να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και μπορεί κάποια πράγματα να τα αντέχουμε μέχρι σήμερα και αύριο κάτι να μας τσακίσει».

Και πρόσθεσε: «Η Ζέτα προσπαθεί. Δεν έχει σταματήσει να είναι καθημερινά στην τηλεόραση αλλά δεν μας δίνει αφορμές να τη συζητάμε. Είναι σαν να μην κυκλοφορεί, σαν να μη λέει κάτι, είναι πολύ προσεκτική. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλουν. Δημοσιότητα έχει η γυναίκα. Το να σε συζητούν έχει να κάνει και με το πώς εσύ κινείσαι για να θέλεις να συζητήσουν, περισσότερο ή λιγότερο. Με λίγα λόγια, δεν το θέλουν όλοι οι άνθρωποι, εγώ το καταλαβαίνω».

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μακρυπούλια