Δανάη Μπάρκα για Αθηναΐδα Νέγκα: «Μην πας, αν είναι έτσι! Δεν την υποχρέωσαν!»

«Δέκα χρόνια όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για Αθηναΐδα Νέγκα: «Μην πας, αν είναι έτσι! Δεν την υποχρέωσαν!»

Πάνω στα σχόλια που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, την ώρα που βράβευε τη Μαρίνα Σάττι στα μουσικά βραβεία MAD, τοποθετήθηκαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του MEGA τόνισε πως δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για να εκφράσει τις διαφωνίες της, ενώ επίσης δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε ακόμα στο χασμουρητό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Αθηναΐς Νέγκα το έκανε να φαίνεται σαν υποχρέωση, την οποία και δεν είχε, αν δεν ήθελε.

«Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε, την αγαπάμε, μην σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το “ένιωσα αμήχανα που έπρεπε να βραβεύσω τη Μαρίνα”… Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι. Ακόμα και να της είπαν από το κανάλι της να πάει, μπορείς πολύ ευγενικά να ζητήσεις από τους διοργανωτές να βραβεύσεις κάποιον άλλο», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης: Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα αν την ξαναβράβευα! Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι...»

Η Δανάη Μπάρκα για τα... χασμουρητά

«Και η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου τοποθετήθηκαν για κοινωνικά θέματα. Υπάρχουν πράγματα που όλοι μπορούμε να καυτηριάσουμε και είναι πιο σημαντικά από κάτι που συνέβη πριν από δύο μήνες και έχει απαντηθεί. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μία γιορτή», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα για να καταλήξει στο σχόλιό της: «Μπορεί όλοι να έχουμε διαφωνήσει για κάτι για τη Μαρίνα. Δέκα χρόνια όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε;».