Γιάννης Βαρδής: «Στη σύζυγό μου με εκνευρίζουν πολλά, θα ήμασταν σαν τον Χάρη Βαρθακούρη με τη γυναίκα του αν πηγαίναμε σε εκπομπή...»

Όσα δήλωσε για τη μεταξύ τους αγάπη, την πατρότητα και τη σχέση με τους γονείς του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Βαρδής κάθισε στον καναπέ του «ψυχολόγου» Γιώργου Κρικοριάν για τη στήλη της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για άγνωστες στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη σχέση σήμερα με τα παιδιά του και τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα.

«Ανά διαστήματα έχω κάνει ψυχανάλυση και με βοήθησε με την απώλεια του πατέρα μου. Είμαι λίγο αγχωμένος, έχουμε πολλές live εμφανίσεις το καλοκαίρι και οι αποστάσεις είναι διαφορετικός κάθε μέρα. Είμαι αγχώδης, κυρίως με τη δουλειά, και οξύθυμος. Στην καθημερινότητα μπορεί να μου προκαλέσει θυμό η κακή οδήγηση, στην εθνική παίζω και φώτα αν κάποιος πηγαίνει αργά και είναι στην αριστερή λωρίδα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε επίσης: Γιάννης Βαρδής: «Δεν κοιμόμασταν, τσακωνόμασταν συνέχεια...» - Η αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο του με την Νατάσα Σκαφίδα

Ο Γιάννης Βαρδής για τη σχέση με τους γονείς του

«Ως παιδί άκουγα πάντα τους γονείς μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να χαλάει χατίρι και το κατανοώ, δεν θα έπρεπε όμως να είναι μόνο αυτό. Την είχα δασκάλα στο σχολείο και δεν ήταν καλό. Το σχολείο ήταν της γιαγιάς μου και έπρεπε να είμαι παιδί-παράδειγμα», ανέφερε σχετικά με τα παιδικά του χρόνια.

Γιάννης Βαρδής Αντώνης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε: «Τον πατέρα μου τον “γνώρισα” στην εφηβεία μου και είδα ότι βάζει όρια. Υπήρξαν κόντρες μαζί του, ειδικά τα πρώτα χρόνια που δεν γνωριζόμασταν και προσπαθούσε ο ένας να δει τα χνώτα και τις ανοχές του άλλου, ήταν δύσκολα. Θυμάμαι που του είχα δώσει χρήματα για το σπίτι, δεν μου το ζήτησε, αλλά ξέρω ότι του άρεσε. Κάποια στιγμή ο πατέρας μου παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και μου ζήτησε συγγνώμη που προσπάθησε να με κάνει σαν κι εκείνον. Από τότε άλλαξαν άρδην όλα μέσα στο σπίτι».

Ο έρωτας και ο... εκνευρισμός για τη γυναίκα του

«Ο έρωτας είναι τα πάντα στη ζωή μου. Με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε στη Λήμνο και αμέσως ένιωσα κάτι. Το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμουν ήταν πως θα την ξανασυναντήσω, έλεγα στον κοινό μας φίλο να μας φέρει ξανά σε επαφή. Ευτυχώς ήταν αμοιβαίο. Της βγάζω το καπέλο για την περίοδο που ήμουν όλο το 24ωρο πάνω από τον πατέρα μου, η Νατάσα θα μπορούσε να με χωρίσει, παρόλα αυτά ήταν “βράχος”. Η πρόταση γάμου δεν ήταν έκπληξη, δεν θυμάμαι πολλά. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα την πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο», δήλωσε εν συνεχεία ο Γιάννης Βαρδής για τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα.

«Μας εκνευρίζουν πολλά ο ένας στον άλλον, ευτυχώς δεν πήγαμε στην εκπομπή που είχε πάει ο Χάρης Βαρθακούρης με τη γυναίκα του, νομίζω ότι θα ήμασταν κοντά. Υπάρχει η τάση να είμαστε καυστικοί ο ένας προς τον άλλον», ανέφερε με δόση χιούμορ αμέσως μετά ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής Νατάσα Σκαφίδα

Η στιγμή που καλλιτέχνης του «τα γύρισε» στη συμφωνία τους

«Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά είμαι στον καλλιτεχνικό χώρο 25 χρόνια. Η επαγγελματική μου διαδρομή ήταν τόσο γρήγορη που δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Υπήρχε άγχος, κάτι που μου έχει περάσει ο πατέρας μου γιατί χάνω το όμορφο κομμάτι της δουλειάς, να περνάω καλά με τον κόσμο. Με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάμε εξαιρετικά καλά στις εμφανίσεις μας, γιατί γνωριζόμαστε πολλά χρόνια», περιγράφει σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια ο Αντώνης Βαρδής.

«Έχει τύχει να δουλέψω με καλλιτέχνη, να έχουμε μιλήσει για κάποιους όρους στη δουλειά, τους οποίους είχε προτείνει ο ίδιος, στην πορεία άλλαξαν οι όροι και ένιωθα εγκλωβισμένος, ήθελα να φύγω από την δουλειά αλλά δεν μπορούσα. Έμεινα έξι μήνες και περίμενα υπομονετικά να τελειώσει η δουλειά. Ένιωθα ότι δεν ανήκω σε μία κατάσταση που έχει να κάνει με μαρκίζες και δευτερόλεπτα χρόνου στην σκηνή. Έγινε μία ριζική αλλαγή μέσα μου και είπα ότι θα τραγουδάω μόνος μου, και ας είναι σε δέκα άτομα. Αυτό με βοήθησε πολύ», παραδέχτηκε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Βαρδής.

«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν γίνω πατέρας, είναι τεράστια η αλλαγή. Ως πατέρας πρέπει να μπαίνω στη θέση της συζύγου μου, αυτό μας έχει κρατήσει ως ζευγάρι μέσα στα χρόνια, πέρα από την αγάπη και όλα τα συναισθήματα. Όπου και να βρίσκομαι για εμφανίσεις, όταν τελειώσω θέλω να επιστρέφω αμέσως στο σπίτι. Όταν τα παιδιά έχουν σχολείο, θα ξυπνήσω, ακόμα και αν έχω κοιμηθεί στις 4. Τα παιδιά κοιμούνται νωρίς από μωρά κι έτσι έχουμε χρόνο για εμάς», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα του Mega ο Γιάννης Βαρδής.