Κατερίνα Καινούργιου: «Πώς είναι η Μαρία με τον Γιώργο; Οι πληροφορίες μου λένε...» - Αμηχανία για τον Κώστα Φραγκολιά με τις απανωτές ερωτήσεις

«Δες Λιάγκα Δεκέμβρη και δες Λιάγκα τώρα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου:  «Πώς είναι η Μαρία με τον Γιώργο; Οι πληροφορίες μου λένε...» - Αμηχανία για τον Κώστα Φραγκολιά με τις απανωτές ερωτήσεις

Την Παρασκευή 21/6 ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων θεμάτων για το πολύ πρόσφατο ειδύλλιο, που αφορά στον Γιώργο Λιάγκα και στη Μαρία Αντωνά.

Μπορεί να μην έχουμε επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ωστόσο γίνεται μεγάλη συζήτησης από άτομα του περιβάλλοντός τους για το νέο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της πόλης.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, έκανε στον αέρα της εκπομπής ερωτήσεις στον Φραγκολιά για το ζευγάρι, δεδομένου ότι είναι πολύ κοντά με τη ραδιοφωνική παραγωγό. Από τη μεριά του ο ηθοποιός έλυσε κάποιες παρεξηγήσεις με τα λεγόμενά του.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά - Γιώργος Λιάγκας: Μια "ανάσα" πριν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Κώστα Φραγκολία για Λιάγκα και Αντωνά

«Πώς είναι η Μαρία με τον Γιώργο; Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά! Εμένα οι πληροφορίες μου λένε και χαίρομαι ότι είναι και οι δυο in love και μου αρέσει πολύ αυτό. Μια χαρά. Αν δεις και Λιάγκα λίγο, γιατί εγώ τον βλέπω τον άμεσο ανταγωνισμό στο youtube, εγώ καταλαβαίνω πότε κάποιος είναι καλά. Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό. Δες Λιάγκα Δεκέμβρη και δες Λιάγκα τώρα. Είναι λίγο πιο γλυκός, του έχει κάνει καλό. Αυτό θέλω να πω! Του πάει παιδιά ο έρωτας αυτό ήθελα να πω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: «Σε όλους πάει ο έρωτας! Δεν γνωρίζω ποιος έκανε το πρώτο βήμα και δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Δεν με αφορά κιόλας. Εμένα με νοιάζει για τη Μαρία να είναι καλά».

«Εγώ προτιμώ τον Λιάγκα από τον Σοϊλέδη», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε για το αν έφερε εκείνος σε επαφή την Αντωνά με τον Λιάγκα: «Διάβασα ένα ρεπορτάζ από τον Νάσο Γουμενίδη, ότι γνωρίστηκαν σε εμένα και έχω να σου πω, ότι αυτό δεν ισχύει. Γενικά δεν κάνω βραδιές κινηματογράφου και δεν φέρνω ανθρώπους. Δεν ισχύει δυστυχώς, να το σκεφτώ όμως»