Διονύσης Τσακνής – Η σπάνια εμφάνιση της συντρόφου του, Άννας Μονογιού, και η αναφορά στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Είναι μεγαλείο»

Τα τραγούδια του, η απώλεια και ο Ολυμπιακός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (20/6) ο Διονύσης Τσακνής, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου του επιφύλασσε μία έκπληξη, μάλιστα, καθώς στην εκπομπή θα μιλούσε η σύντροφός του και ηθοποιός, Άννα Μονογυιού, που δεν συνηθίζει να εκδηλώνει δημόσια τον θαυμασμό της για τον μουσικοσυνθέτη. Στις δηλώσεις της, ωστόσο, «έσταξε μέλι».

«Ο Διονύσης Τσακνής είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι χαρούμενη, αποκλείεται να πλήξω. Του έχω μεγάλη εκτίμηση, γιατί πέρα από τη δική μας σχέση, τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους συναδέλφους και τους φίλους του. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται και εκτιμάει είναι αξιοθαύμαστος. Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός, έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια και από τα φοιτητικά του χρόνια, και τον βλέπω κυρίως πώς είναι με τα παιδιά του. Είναι “παρών” στα πάντα», δήλωσε η Άννα Μονογυιού.

«Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει, “κοροϊδεύει” τα τραγούδια του, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια. Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Όταν παίζει η ομάδα μαζευόμαστε στο σπίτι, περισσότερο για να δούμε τις αντιδράσεις του Διονύση, που κάποιες στιγμές είναι ακραίες», συνέχισε η σύντροφος του Διονύση Τσακνή στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Εκείνος από την πλευρά του δήλωσε πως μπήκε στη ζωή του πριν από 12 χρόνια και την άλλαξε ριζικά.

Πώς απάντησε ο Διονύσης Τσακνής στις δηλώσεις της συντρόφου του

«Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό και αυτό είναι πεδίο ελευθερίας, σού δίνει χώρο. Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές, έχει ένα απίστευτο ένστικτο στα τραγούδια και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει, θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός», απάντησε ο Διονύσης Τσακνής.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης», ανέφερε εν συνεχεία για τη σύντροφό του ο Διονύσης Τσακνής.

Δείτε επίσης: «Καλό ταξίδι» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η ανάρτηση από το προφίλ του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο instagram

Η αναφορά του στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σε διαφορετικό σημείο της εκπομπής μίλησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία-Κλάρα, την οποία έχει βαφτίσει ο Διονύσης Τσακνής. Με αυτήν την αφορμή ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον αείμνηστο καλλιτέχνη, με τον οποίο ήταν κολλητοί φίλοι μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Ο Λαυρέντης λείπει από τον καθένα. Όταν "έφυγε" και υπήρχε αναφορά στο όνομα του και έπρεπε να απαντήσω, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό. Πολύ σκυθρωπό. Ίσως ήταν ο θυμός που "έφυγε", αυτά τα στάδια του πένθους όπως η άρνηση και όλα αυτά. Τώρα, όταν μιλάω για εκείνον, έχω την αίσθηση ότι το πρόσωπο μου μπορεί και να φωτίζεται κιόλας. Διότι συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι "έφυγε" και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ», τόνισε ο Διονύσης Τσακνής

«Αυτό που έγινε στο θέατρο του Λυκαβηττού ήταν ένα πράγμα το οποίο, δεν ήταν απλά συγκινητικό, ήταν μια διαρκής υπενθύμιση πόσο παρών είναι. Μιλάμε για παλιότερους και καμιά φορά δίνουμε στα πράγματα μια μυθική διάσταση, ίσως όμως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο κλασικός θα μείνει ο Λαυρέντης. Πόσο διαχρονικός θα μείνει», κατέληξε ο Διονύσης Τσακνής μιλώντας για τον αείμνηστο φίλο του στην εκπομπή του ΑΝΤ1.