Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος, κολλητοί δεν θα είμαστε, ωστόσο...» - Η σχέση της με τον Βασάλο μετά τον χωρισμό

«Περάσαμε φανταστικά, του έχω μεγάλη αγάπη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού με την γνωστή δημοσιογράφο να μιλάει στο event των Mad VMA 2024. Όσα είπε προβλήθηκαν την Πέμπτη 20/6 μιλώντας για το επαγγελματικό της μέλλον και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τι και αν το πρώην ζευγάρι έχει τραβήξει εδώ και πολύ καιρό χωριστούς δρόμους, Βαλαβάνη και Βασάλος εξακολουθούν να απασχολούν τους δημοσιογράφους ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Όπως τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας με τον γνωστό γυμναστή έχει παραμείνει μόνο η αγάπη και το ενδιαφέρον, που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο έχουν γνωρίσει νέους συντρόφους μετά τον χωρισμό τους και γενικότερα έχουν κάνει το επόμενο βήμα.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαστε Σουηδοί με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Τα προσωπικά μου είναι...» - Η αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη σχέση με τον Βασάλο μετά τον χωρισμό τους

«Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, αγάπη υπάρχει, δεν το συζητώ. Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος, φίλοι κολλητοί δεν θα είμαστε, ωστόσο έξι χρόνια που περάσαμε μαζί, περάσαμε φανταστικά, του έχω μεγάλη αγάπη και γνωρίζω ότι και για αυτόν είμαι κάτι σημαντικό στη ζωή του. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τη ζωή του και έχουμε επιλέξει να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Η αγάπη δεν θα χαθεί. Γιατί όχι να μη συναντιόμασταν και επαγγελματικά, ναι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.