Κατερίνα Καινούργιου: «Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να...», «Δεν ντρέπεσαι;» - Αμηχανία με την ερώτηση μετά τις δηλώσεις του Πλεύρη

«Εγώ χάιδευα έτσι τον παππού μου. Συγγνώμη, δεν υπονοώ κάτι για...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να...», «Δεν ντρέπεσαι;» - Αμηχανία με την ερώτηση μετά τις δηλώσεις του Πλεύρη

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παραχώρησαν μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, κατά την οποία απάντησαν για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται για την σχέση τους λόγω διαφοράς ηλικίας, για όσα τους αρέσει να κάνουν μαζί, αλλά και για τον γάμο τους.

«Δεν χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε τίποτα. Όταν με τον σύντροφό σου περνάς καλά όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεται ραντεβού ούτε συγκεκριμένος χώρος ούτε τίποτα. Αγαπημένη μας συνήθεια είναι όταν καθόμαστε μαζί και κοιτάμε τα αρνητικά σχόλια που γράφουν και σχολιάζουμε μεταξύ μας τα δικά τους σχόλια και γελάμε. Το αγαπημένο μου σχόλιο είναι "α ρε Πλεύρη, πρωθυπουργός για μία ώρα μόνο και δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο"», είπε η Τζώρτζια Σιακαβάρα, ενώ εκείνος απάντησε για τον πολυσυζητημένο γάμο τους: «Αυτό έχει λήξει. Ο γάμος είναι απαραίτητος για λόγους κληρονομικούς».

Όταν η δημοσιογράφος αποθέωσε την καλή του λέγοντας πως ότι και να βάλει επειδή είναι ωραία γυναίκα της πάει, ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Ποια είναι ωραία; Ε όχι και ωραία... Συμπαθητική είναι».

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η τούρτα είχε πάνω φωτογραφία της με τον Πλεύρη σε τρυφερά τετ α τετ

Η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τις δηλώσεις του Πλεύρη που τους έφερε σε αμηχανία όλους

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο για να κάνει τα σχόλιά της, αλλά με τα λόγια της τους "πάγωσε" όλους: «Με όλο το σεβασμό αλλά έτσι όπως του χάιδευε το κεφαλάκι... Όταν ο άλλος είναι σύντροφός σου και δε μιλώ για τη διαφορά ηλικίας κι είναι πάντα ευγενέστατη η κ. Σιακαβάρα... Εγώ χάιδευα έτσι τον παππού μου. Συγγνώμη, δεν υπονοώ κάτι για τη διαφορά ηλικίας. Ή το κάνεις σε μωρό. Δεν το κάνεις στον σύντροφό σου. Σίγουρα ζηλεύω...», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Να πω κάτι; Πάλι μη με παρεξηγήσετε... Πόσο χρονών είναι ο κ. Πλεύρης; Δεν με νοιάζει η κ. Σιακαβάρα. Θα σας φανεί πάλι χαζή ερώτηση, αλλά θέλω να την κάνω. Αφήνουμε έξω τον κ. Πλεύρη και την κ. Σιακαβάρα. Εγώ την κάνω καθαρά εγκυκλοπαιδικά. Οι άντρες σεξουαλικές επαφές μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν; Αυτό ήθελα να ρωτήσω για τη στύση στα 85...».

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου της φώναζε από δίπλα κάνοντας πλάκα: «Δεν ντρέπεσαι;» και έπειτα της εξήγησαν με βάσει τα όσα έχουν δηλώσει διάφορα πρόσωπα της showbiz.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγνώμη...» - Ζαλίστηκε και έσκυψε το κεφάλι στον αέρα του ALPHA