Κατερίνα Καινούργιου για Απόστολο Λύτρα: «Θα πω κάτι πολύ βαρύ! Τη βρώμα αυτή...»

Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις του πριν παραδοθεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Απόστολο Λύτρα: «Θα πω κάτι πολύ βαρύ! Τη βρώμα αυτή...»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Λύτρας στις κάμερες λίγη ώρα πριν παραδοθεί στην αστυνομία μετά την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχε κάνει η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου - δείτε τις εδώ, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει κάποια σχόλια στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, θέλησε να μιλήσει για την είδηση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας για τα οικονομικά προβλήματα του δικηγόρου και το σπίτι του στο Χαλάνδρι που βγήκε σε πλειστηριασμό (δείτε το εδώ), αλλά και για τα λόγια που είπε ο ίδιος κατά των δημοσιογράφων.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Απόστολο Λύτρα

«Στέκομαι στα κανάλια και στο ότι για όλα φταίνε τα κανάλια κι είναι τραγικό να το ακούς από… Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει κάνει καριέρα από τα κανάλια, ο συγκεκριμένος δικηγόρος έφτασε στην κορυφή από τα κανάλια. Επίσης… σχολιάστε εσείς γιατί θα πω κάτι πολύ βαρύ. Θα πω κάτι πολύ βαρύ! Να πω πάντως ότι τη βρώμα αυτή τα κανάλια την έβγαλαν στον αέρα...», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόστολος Λύτρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από απόφαση του εισαγγελέα, το ίδιο πρωί, έπειτα από την παραβίαση των περιοριστικών ορών που του είχαν επιβληθεί. Την προσωρινή κράτηση του ζήτησε η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσω του δικηγόρου της.

Η ανακρίτρια έκρινε ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την απολογία του για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Χαρακτηριστικά, κρίθηκε ότι παραβίασε τον όρο της υποχρεωτικής μετοίκησης καθώς και της απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής με την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Η αιτία της αλλαγής στην ποινική μεταχείριση έχει αφετηρία σε επικοινωνία του μέσω μηνυμάτων με τη σύζυγό του (δείτε ένα μήνυμα που έστειλε), αλλά και στο περιστατικό της μετάβασης στο σπίτι του ζευγαριού, και έντασης με λεκτική αντιπαράθεση που υπήρξε, προσώπων από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, το οποίο κατήγγειλε με μηνύσεις αλλά και με την ενεργοποίηση του κουμπιού πανικού.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως είχε "εξαφανιστεί" όταν οι Αρχές τον αναζητούσαν για να περάσει το αυτόφωρο μετά την μήνυση της συζύγου του.

Απόστολος Λύτρας - Σοφία Πολυζωγοπούλου - Μήνυση