Φαίη Σκορδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στα MAD VMA 2024 - «Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο...»

Το πρόσωπο αυτό... βραβεύτηκε και ανέβηκε στη σκηνή χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι τίποτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στα MAD VMA 2024 - «Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο...»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, σχολιάστηκαν στο πλατό όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 19/6 στα Mad Video Music Awards 2024. Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, πέρα από τα θέματα που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, όπως η μπηχτή της Αθηναϊδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι, προχώρησε σε μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για ένα από τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μία κάποιος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια έχει δύο λόγους για να γιορτάζει, διότι από τη μία κέρδισε βραβείο και από την άλλη, διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο όσον αφορά στα προσωπικά του, καθώς περιμένει παιδί. Δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια είναι η εγκυμονούσα, ωστόσο άφησε κάποια στοιχεία.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη στα Mad VMA 2024

«Θα σας πω μία είδηση, που δεν μπορώ και δεν θα πω πολλά, γιατί είναι από αυτά τα ευχάριστα, που τουλάχιστον στις εκπομπές που κάνουμε... που κάνω... αναφέρονται μετά... Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός. Για μια εγκυμοσύνη που έρχεται… Δεν μπορώ να πω στοιχεία, γιατί είναι σαν να το λέω. Απλώς επειδή είναι κάτι πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο και έτυχε να το μάθω. Δεν θα μείνω… Το είδαμε επί σκηνής και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο. Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν θα το μάθουμε, δηλαδή, σύντομα. Όλα να πάνε καλά και όταν έρθει η στιγμή θα σας το πω. Χάρηκα τόσο πολύ! Υπάρχει λόγος που δεν το λέω. Δεν είπα αν είναι άντρας ή γυναίκα...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Mad VMA 2024: Τι είδαν πάλι τα μάτια μας! Μία ολίγον έγκυος, μία ροζ πριγκίπισσα χωρίς τον... πρίγκιπα και μια... γούνα καλοκαιριάτικα!