Έλενα Ακρίτα: Έγινε viral η ανάρτηση της για τον Αλέξη Κούγια - «Δεν ξέρει να βάζει τόνους»

Τα είπε όλα με λίγα λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την σεξουαλικότητα του, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, με την Έλενα Ακριτά να βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν σχετικά. Η ανάρτηση της μάλιστα, έγινε viral.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποινικολόγος την Τρίτη 18/6 τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε ως "αντρική" τη συμπεριφορά του γνωστού ποινικολόγου, κρίνοντας πως το ότι τελικά παραδέχθηκε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, "έχει ανδρικά χαρακτηριστικά" - δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις, γράφοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Ο Αλέξης Κούγιας βλέποντας την δήλωση του κ. Κασσελάκη, εξέδωσε μέσω του γραφείου του ανακοίνωση η οποία έγραφε: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Αλέξη Κούγια

Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν, διάβαζωντας την ανακοίνωση του, την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έγραψε:

«Από την παρακάτω φωτογραφία καταλαβαίνουμε:
α) ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός
β) ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που άνθρωποι σαν τον Κούγια κυκλοφορούν ανάμεσά μας
γ) ότι ο Κούγιας δεν ξέρει να βάζει τόνους
δ) όλα τα παραπάνω»