Μπρούνο Τσερέλα: Η δημόσια αφιέρωση στην Αθηνά Οικονομάκου - "Λιώνει" για εκείνη και δεν το κρύβει

Το βίντεο που δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Full in love φαίνεται πως είναι η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς η ηθοποιός δείχνει να έχει τον έρωτα λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της. Η ίδια δεν έχει μιλήσει περί νέου συντρόφου, ωστόσο η κοινή εμφάνισή της με τον Μπρούνο Τσερέλα στη συναυλία των Coldplay έκανε γνωστό το ειδύλλιο (δείτε τους εδώ).

Μέχρι στιγμής η ηθοποιός - επιχειρηματίας και ο μπασκετμπολίστας ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα τελευταία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους από τα ελληνικά μέσα, έχουν αρχίσει και οι δύο να κάνουν αναρτήσεις στα social media, οι οποίες υποδηλώνουν πως γίνονται για το μεταξύ τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα post στο instagram, το οποίο θεωρήθηκε ότι είναι για τον καλό της (δείτε εδώ). Σε συνέχεια ο 37χρονος με καταγωγή από Ιταλία και Αργεντινή έκανε ένα story από τη συναυλία, που είχε πάει με την Αθηνά Οικονομάκου αφιερώνοντας το σε εκείνη γράφοντας "Νανά" που είναι το ψευδώνυμό της.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα που της "έκλεψε" την καρδιά

Η αφιέρωση του Μπρούνο Τσερέλα στην Αθηνά Οικονομάκου

«Μέρες πριν...Nana», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως δεν θέλει να κρύβεται πλέον, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε, είχε ενημερωθεί για τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της και πως το θέμα θα έβγανε στον αέρα. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου την Παρασκευή 14/6, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.