Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη με την φωτιά στην Κάρυστο - «Έχουμε σπίτι εκεί! Δυστυχώς...»

Πρόσφατα ξέσπασε ξανά φωτιά στην Νότια Εύβοια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη με την φωτιά στην Κάρυστο - «Έχουμε σπίτι εκεί! Δυστυχώς...»

Με την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κάρυστο ασχολήθηκαν στην εκπομπή Ελένη στο MEGA, σήμερα Τετάρτη 19/6. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν μεγάλη λόγω της εστίας, η οποία να σημειώσουμε πως πλέον έχει σβήσει και δεν υπάρχει κίνδυνος. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, λίγο πριν τις 9:00 στην περιοχή Παραδείσι και έκαψε χαμηλή βλάστηση.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την φωτιά στην Κάρυστο;

«Η μαμά μου είναι από εκεί. Έχουμε σπίτι στην Κάρυστο και ξέρω… Δυστυχώς στην Κάρυστο είναι δραματικό πόσο συχνά έχουμε φωτιές. Είναι τόσο κρίμα, μα τόσο κρίμα» είπε η Ελένη Μενεγάκη πάνω στην συζήτηση που είχε με την δημοσιογράφος της εκπομπής της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό τους στα Άχλα - Με θέα θάλασσα, μποστάνι και πισίνα

Να σημειώσουμε πως στην Κάρυστο, απ’ όπου κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Ολόκληρη η πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα ανήκει στη μητέρα της, η οποία ενοικιάζει τα υπόλοιπα διαμερίσματα. Πριν από λίγα χρόνια η κυρία Μενεγάκη αγόρασε στην περιοχή Μύλοι της Καρύστου μια μεγάλη έκταση. Το κομμάτι γης χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της αγοράς «φιλέτο», καθώς είναι σε ύψωμα και διαθέτει υπέροχη θέα.

Η μητέρα της μένει μόνιμα στο νησί με τον σύζυγό της και συχνά η Ελένη την επισκέπτεται στο πατρικό της σπίτι Μάλιστα, μόνο μια είναι η φωτογραφία που έχει διαρρεύσει μέσα από το πατρικό της σπίτι, η οποία δείχνει τον πατριό της και πατέρα του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου.

Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Ελένης Μενεγάκη