Sunny Μπαλτζή για Αλέξη Κούγια: «Οι “παντελονάτοι” μας τελείωσαν, βάζουμε κι εμείς παντελόνια...»

Πώς σχολίασε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Sunny Μπαλτζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του. Η στιχουργός ήταν κουμπάρα μαζί με τον δικηγόρο στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, και ανέφερε μεταξύ άλλων πως έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό, καθώς τους θεωρούσε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Παράλληλα σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την πρόσφατη τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια υπέρ του συναδέλφου του.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας για Απόστολο Λύτρα: «Κακές στιγμές υπάρχουν πάντοτε! Όταν κάποιος κάνει κάτι και το παραδέχεται, είναι αντρική συμπεριφορά»

«Είναι πολύ θλιβερό αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, να υπάρχει τόση βία, εκεί που θα έπρεπε ουσιαστικά να υπάρχει αγάπη. Ειδικά η ενδοοικογενειακή βία είναι κάτι που πραγματικά με συγκλονίζει, είναι αδιανόητο, ειδικά από ανθρώπους που είναι μορφωμένοι», ανέφερε αρχικά η Sunny Μπαλτζή.

Η Sunny Μπαλτζή για την υπόθεση Λύτρα και τον Αλέξη Κούγια

Μιλώντας για την υπόθεση Λύτρα και τη σχέση με τη σύζυγό του, συμπλήρωσε πως: «Στις κοινωνικές εκδηλώσεις έβλεπα ένα υπέροχο ζευγάρι, χαμηλών τόνων. Έπεσα απ' τα σύννεφα, δεν μπορώ να το φιλτράρω μέσα μου, ούτε να το εξηγήσει η αντίληψή μου. Το ότι ζήτησε βοήθεια είναι λόγια της... παραπάνω Κυριακής. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, με ενδιαφέρει το θέμα, ότι ασκήθηκε κάπου βία. Είμαι συγκλονισμένη όπως όλος ο κόσμος. Πίστευα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ζουν όμορφα και τα πράγματα είναι πολύ απλά για όποιον θέλει να χωρίσει και να απομακρυνθεί ή δεν του αρέσει κάποιος. Είναι πολύ θλιβερό».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που είπε ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει «αντρικά χαρακτηριστικά», αναφερόμενος στην ομολογία του, η Sunny Μπαλτζή έκλεισε τις δηλώσεις της, λέγοντας πως: «Παιδιά, οι “παντελονάτοι” μας τελείωσαν. Βάζουμε κι εμείς παντελόνια. Σόρρυ κιόλας».