Γιώργος Λιάγκας για Ζήνα Κουτσελίνη: «Είπε κάτι περί χάμπουργκερ - τσίζμπεργκερ! Έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι»

«Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Πιο ανθρώπινο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Ζήνα Κουτσελίνη: «Είπε κάτι περί χάμπουργκερ - τσίζμπεργκερ! Έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι»

Την χθεσινή 18/6 τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για το χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Απόστολο Λύτρα, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 19/6 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας πως έγινε viral στο tik tok με αυτά που είπε.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ζήνα Κουτσελίνη;

«Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ - τσιρμπουρκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη. Το πρόβλημα στην παιδική ηλικία είναι τα παιδιά που στερήθηκαν την αγάπη. Δεν είναι το πρόβλημα το τζίζμπεργκερ και το χάμπεργκερ», είπε αρχικά.

«Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Ωστόσο, όταν γίνεται η στραβή, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» η Μίνα Αρναούτη για τη Ζήνα Κουτσελίνη - «Τη σιχαίνομαι, εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή μου»

Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι "έκανα λάθος", δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Πιο ανθρώπινο. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι, δείτε όλη την εκπομπή. Μήπως πρέπει να την δει εσύ; Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει.

Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Η επανόρθωσή σου, αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ και το τσιζμπουρκέρ που έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι. Σε παρέες χθες έλεγαν "να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 cheessburger" ούτε αυτό σου αξίζει πραγματικά», δήλωσε ο Γιώργο Λιάγκας για την Ζήνα Κουτσελίνη.