Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου... Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!»

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την ωραιότερη, και ωριμότερη, φάση της σχέσης τους φαίνεται να διανύουν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με τον τραγουδιστή και frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES να δημοσιεύει ακόμα ένα βίντεο με ευτυχισμένες στιγμές τους. Το ζευγάρι, που κρατούσε χαμηλούς τόνους αρχικά, πλέον δείχνει με κάθε τρόπο αυτόν τον έρωτα.

Θυμίζουμε ότι στην αρχή της σχέσης τους, το γοητευτικό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM απέφευγε να απαντήσει, σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα. Αυτό έχει αλλάξει εδώ και μήνες φυσικά με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να μιλάει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, ενώ και ο τραγουδιστής έχει αρχίσει να την εντάσσει στη μουσική του.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη & Χρήστος Μάστορας: Κοινή βραδινή έξοδος για το ζευγάρι - Το όλο νόημα σχόλιο για τη σχέση τους

Ο ρόλος της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη μουσική του Χρήστου Μάστορα

Με κατά καιρούς δημοσιεύσεις του, ο Χρήστος Μάστορας έχει προαναγγείλει ότι σύντομα οι ΜΕΛΙSSES θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι, με τίτλο «La Luna», ένα ανεβαστικό κομμάτι που είπαν στις περσινές επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες τους κι αγαπήθηκε. Στις εν λόγω αναρτήσεις του frontman του συγκροτήματος πρωταγωνιστεί φυσικά και η σύντροφός του.

Στο νέο βίντεο που μοιράστηκε ο Χρήστος Μάστορας, φιλάει τρυφερά την αγαπημένη του με φόντο τη θάλασσα. Στο τέλος, μάλιστα, εμφανίζεται να κουβαλάει την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πλάτη του και ακούγεται να λέει: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου… Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!». Είναι ξεκάθαρο ότι την έχει... κορώνα στο κεφάλι του!

Επιτυχία και με τις ΜΕΛΙSSES

Το πρόσφατο hit τους «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεχίζει να σαρώνει, καθώς σε περίπου 20 ημέρες έγινε χρυσό με πάνω από 5.000.000 streams points, ήταν επί μακρόν no1 στις γενικές τάσεις του YouTube και παραμένει σταθερά no1 στις μουσικές τάσεις με περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια προβολές, βρίσκεται στο top3 του ραδιοφωνικού airplay και στο no1 του Spotify Viral50.