Φαίη Σκορδά: Με τον γιο της, Γιάννη, σε πάρτι γενεθλίων – Μόλις τελείωσε την Α' Γυμνασίου

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ευτυχισμένες στιγμές για την Φαίη Σκορδά αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο! Ο Γιάννης Λιάγκας, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα, μόλις τελείωσε την πρώτη γυμνασίου και ήταν η ώρα για... πάρτι. Η παρουσιάστρια του Fay's Time είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει μαζί του, αλλά και με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως θα δείτε παρακάτω, σε μία γιορτή γενεθλίων που συνέπεσε με την αποφοίτηση της τάξης του.

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram από την όμορφη βραδιά, που ήταν αφιερωμένη στον γιο της και τους φίλους του. Γι' αυτό το λόγο επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να τους αφήσει να διασκεδάσουν, δημοσιεύοντας μόνο φωτογραφίες από τον διάκοσμο, σε στυλ ντίσκο και την τριώροφη τούρτα γενεθλίων.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: "Λύγισε" στον αέρα του Fay's Time - «Με συγχωρείτε, τρέμω! Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος...»

Αφοσιωμένη μητέρα η Φαίη Σκορδά

Τα τελευταία χρόνια οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει, ο Γιάννης και ο Δημήτρης, έχουν κυρίαρχη θέση στη ζωή της Φαίης Σκορδά. Κάθε στιγμή που δεν την καλούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, εκείνη φροντίζει να τις περνάει μαζί τους. Οι γιοι της ασχολούνται ενεργά με τα σπορ με την παρότρυνση και την καθοδήγηση των γονιών τους, που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Το αθλητικό γονίδιο φαίνεται να ρέει στην οικογένεια, όπως φαίνεται και από τον κούκλο ανιψιό της παρουσιάστριας! Η Φαίη Σκορδά ήταν casual ντυμένη και απόλαυσε το όμορφο βράδυ με τους γιους της και καλή παρέα. «Και έτσι κάπως τελείωσε η Α' Γυμνασίου. Χρόνια Πολλά Γιάννη μου και Ύρια! Καλό καλοκαίρι. Thank you», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον απόηχο της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τους πάντες για την όμορφη βραδιά.

Τις προάλλες, επίσης, μαμά και γιος απόλαυσαν μαζί το φαγητό τους! Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε φωτογραφία μαζί του, χωρίς να δείχνει το πρόσωπό του, κι έγραψε «Το ραντεβού μου».