Κώστας Κοκκινάκης: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κανελλοπούλου - «Όλα ξεπερνιούνται!»

Οι πρώτες δηλώσεις για το τέλος της σχέσης του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ο αθλητής δεν θα μπορούσε να μην γίνει νύξη σχετικά με την είδηση που αφορά τους τελευταίους μήνες στην προσωπική του ζωή.

Η επί έξι χρόνια σχέση του Κώστα Κοκκινάκη με την Χριστίνα Κανελλοπούλου αποτελεί παρελθόν. Το πρώην ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ περισσότερα).

Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον υδατοσφαιριστή να μιλάει για τον χωρισμό του δείχνοντας καλά σε ότι αφορά την ψυχολογία του. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε, πως υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή από έναν χωρισμό.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη για τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κανελλοπούλου

«Όσο ζούμε είμαστε ανοιχτοί στο φλερτ και ποιος δεν είναι; Σε λίγο που δεν θα μπορούμε να περπατήσουμε από τα γεράματα θα κάτσουμε σπίτι μας και δεν θα είμαστε. Όλα ξεπερνιούνται, υπάρχουν και πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανέναν άνθρωπο (ο χωρισμός), αλλά οφείλουμε και η ζωή μας έχει φτιάξει έτσι ώστε να το ξεπεράσουμε», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Σε δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη στο Mega Καλημέρα είχε αναφέρει για τη σχέση του με τη Χριστίνα Κανελλοπούλου: «Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια», (δείτε εδώ το βίντεο).