Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θα ερωτευόμουν ξανά μέχρι που...» - H ανάρτηση λίγο μετά την αποκάλυψη για τη νέα της σχέση

Χαλαρή και ήρεμη στην παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου χαμογελάει ξανά λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους η ηθοποιός είναι ευτυχισμένη έχει να κάνει με τον νέο σύντροφό της (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνον).

Μπορεί η ηθοποιός - επιχειρηματίας να μην έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση της, ωστόσο τα πλάνα από την κοινή εμφάνιση που έκανε σε συναυλία με τον Ιταλοαργεντινό Μπρούνο Τσερέλα αποτελεί την απόδειξη, πως είναι ερωτευμένη.

Δείτε επίσης: Μπρούνο Τσερέλα: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του και το πολυποίκιλο παρελθόν της

Το ερωτικό τραγούδι που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου μετά την αποκάλυψη της σχέσης της

Τη Δευτέρα 17/6 η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, την οποία πολλοί όπως και το Πρωινό τη συνέδεσαν με τη νέα της σχέσης. Το τραγούδι Until I Found You του Stephen Sanchez, που συνοδεύει το βίντεο της αναφέρει πως: «Δεν θα ερωτευόμουν ξανά μέχρι που βρήκα εσένα».

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως δεν θέλει να κρύβεται πλέον, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε, είχε ενημερωθεί για τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της και πως το θέμα θα έβγανε στον αέρα. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου την Παρασκευή 14/6, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.