Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έγινα πατέρας ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου, όταν άρχισε να επικοινωνεί»

Όσα δήλωσε για την Εύα, τα κινητά και τα τάμπλετ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έγινα πατέρας ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου, όταν άρχισε να επικοινωνεί»

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή την εορταστική βραδιά για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην πατρότητα, καθώς την περασμένη Κυριακή ήταν η Γιορτή του Πατέρα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αποκτήσει μία κόρη με την Βάσω Λασκαράκη, την Εύα, για την οποία και μίλησε με τρυφερά λόγια στην κάμερα του Alpha.

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, γιατί ξέρω» - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την κόρη του

«Εγώ έγινα πατέρας έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Τον πρώτο χρόνο υπάρχει ένα ζωντανό πλάσμα απλά μέσα στο σπίτι, δεν καταλαβαίνει ο μπαμπάς… Εγώ τουλάχιστον. Όταν αρχίζει και μιλάει και επικοινωνεί, εκεί πέρα αρχίζει το δέσιμο», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Προσπαθώ να μάθω, όπως και το 99% των πατεράδων στην Ελλάδα τι θα κάνω με τα κινητά και τα τάμπλετ. Προσπαθώ να μάθω τι είναι σωστό και τι όχι. Σίγουρα το μέτρο είναι σωστό. Έχουμε καταλήξει πια πως αν ένα παιδί δεν χρησιμοποιεί το κινητό ή δεν παίζει κάποια παιχνίδια, στο τέλος να είναι παρείσακτο σε μία παρέα. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.