O Βασίλειος Κωστέτσος «δίκασε» τα επώνυμα ζευγάρια: «Έναν μήνα μετά τον χωρισμό δείχνουν τον νέο γκόμενο»

Το μήνυμα είχε συγκεκριμένους αποδέκτες...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Υπονοούμενο με πολύ συγκεκριμένους παραλήπτες άφησε ο Βασίλειος Κωστέτσος στις νέες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο, και ιδιαίτερα για τον χωρισμό των επώνυμων ζευγαριών που φαίνεται να προχωρούν... γρήγορα τη ζωή τους και να δημοσιεύουν στα social media τις νέες σχέσεις τους ή τις ευτυχισμένες στιγμές μετά το διαζύγιο.

Παράλληλα ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό πρόβλημα που του είχε δημιουργήσει η εμφύτευση μαλλιών, και τον έστειλε στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Δείτε επίσης: Βασίλειος Κωστέτσος: «Τα μοντέλα μου δεν είναι οδηγοί λεωφορείου που τελειώνουν το ωράριο και πάνε σπίτι τους»

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου

«Γενικά δεν πιστεύω στον γάμο, είτε είναι ομόφυλων ζευγαριών, είτε ετερόφυλων. Στην εποχή που διανύουμε δεν κρατάνε οι γάμοι, και βλέπουμε πάρα πολλά επώνυμα ζευγάρια που πλασάρουν για χρόνια τον φοβερό γάμο τους, τα παιδιά τους, την τέλεια οικογενειακή τους σχέση και μόλις χωρίσουν, ξαφνικά μέσα σε έναν μήνα πλασάρουν τον καινούργιο γκόμενο, τον βλέπουν τα παιδιά τους και είναι γελοία αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που του προέκυψε, μετά την εμφύτευση μαλλιών, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Είχα φόβο μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εμφύτευση που έκανα. Το έχω ζήσει αυτό από έναν, πολύ παλαιότερα, ίσως ήμουν και το πρώτο θύμα αυτού του γιατρού. Είχα πάθει τρομερή ζημιά στο κεφάλι μου. Ήταν τόσο μεγάλη η ζημιά που ήταν ο λόγος που αργότερα μετά από χρόνια, με επηρέασε στην αορτική βαλβίδα και έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δυστυχώς δεν το ήξερα νωρίτερα, διαφορετικά θα τον είχα στείλει φυλακή».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day στον Alpha: