«Κόλαφος» η Μίνα Αρναούτη για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Τη σιχαίνομαι, εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή μου»

«Πυρά» και σε δημοσιογράφο της εκπομπής της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Θέση απέναντι στη Ζήνα Κουτσελίνη, μετά απ' όσα είπε για την «καριέρα του Απόστολου Λύτρα που καταστρέφεται» μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, πήρε η Μίνα Αρναούτη. Η κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη το 2016, και κάνει χειρουργεία μέχρι σήμερα, προκειμένου να επανέλθει, εξαπέλυσε «μύδρους» κατά της παρουσιάστριας του Star για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και τη δική της υπόθεση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη, την ώρα που έδινε μάχη στο νοσοκομείο, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε ρεπορτάζ γύρω από το πρόσωπό της και δημιουργούσε αρνητικό κλίμα, μη σεβόμενη την κατάστασή της. Επίθεση εξαπέλυσε επίσης και στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα», Ρούλα Κουσκουρή.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Αυτό με προσβάλει, όταν οι άνθρωποι...» - Η απάντηση μετά το σάλο με τις δηλώσεις για τον Απόστολο Λύτρα

Οι αναρτήσεις-φωτιά της Μίνας Αρναούτη για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν στο Twitter και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι και αυτήν και τον Γουμενίδη».

Τότε η Μίνα Αρναούτη είχε κάνει έκκληση στο ΕΣΡ, καθώς σύμφωνα με την ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη είχε καλέσει ψυχολόγο στην εκπομπή της για να την «εξετάσει» στον αέρα. Σημειώνεται πως ο Απόστολος Λύτρας, στον οποίο αναφέρθηκε πρόσφατα η παρουσιάστρια, και τον είχε φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή της, είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Παντελίδη.

«Και η Ρούλα Κουσκουρή… Αν σας εξηγούσα πόσο εκμεταλλεύτηκαν και δεν σεβάστηκαν την κατάστασή μου, θα βρίζατε χειρότερα! Ενώ ήξεραν την αλήθεια, έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Όμοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα», έγραψε στη συνέχεια η Μίνα Αρναούτη, μετά από ερώτηση που της έκαναν οι followers της.

Μίνα Αρναούτη για Κουσκουρή