Ζήνα Κουτσελίνη: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες στην εκδήλωση που βρέθηκε μετά το σάλο με τον Λύτρα - Η απαγόρευσή της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες στην εκδήλωση που βρέθηκε μετά το σάλο με τον Λύτρα - Η απαγόρευσή της

Πολλές επιθέσεις έγιναν τις τελευταίες ώρες εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη εξαιτίας της δήλωσης που έκανε για τον Απόστολο Λύτρα μετά την σύλληψη του για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του. Ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τον δικαστήριο, την ώρα που η Σοφία Πολυζωγοπούλου σοκάρει με την κατάθεση πως κατάπινε τα αίματα που έτρεχαν από το πρόσωπό της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν παρόλο που χθες 17/6 πραγματοποίησε εμφάνιση σε εκδήλωση που βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι, στις δηλώσεις που προβλήθηκαν δεν μίλησε καθόλου για το συγκεκριμένο γεγονός.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν προβλήθηκαν δηλώσεις της Κουτσελίνη για τον Λύτρα

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα Τρίτη 18/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Ζήνα Κουτσελίνη λίγο πριν ανάψουν οι κάμερες απαγόρευσε να την ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι για τον Απόστολο Λύτρα και τις δηλώσεις της.

«Επειδή οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε από άλλο πλανήτη, εννοείται ότι τα παιδιά ήθελαν να τη ρωτήσουν για συγκεκριμένη τοποθέτηση που είχε χθες για την υπόθεση του κυρίου Λύτρα. Φαντάζομαι όλοι έχετε διαβάσει τις αντιδράσεις, οι οποίες είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Ζήτησε να μην ερωτηθεί τίποτα για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Δε μας ενδιαφέρει αν έχει σκοπό να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της...

Εγώ πραγματικά, βλέποντάς το χθες στα site ανατρίχιασα, μου σηκώθηκε η τρίχα. Από εκεί και έπειτα, επειδή κατηγορούμε κατά καιρούς τους δημοσιογράφους ότι καλύπτουν πράγματα, σε καμία περίπτωση δε θα έκαναν κάτι τέτοιο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως λίγες ώρες μετά την προβολή των δηλώσεων της, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε στον σάλο μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Αλήθειες με την Ζήνα, ψυχολογικά φορτισμένη μιλώντας για το δικό της δύσκολο παρελθόν με τον πατέρα της που κακοποιούσε την μητέρα της.