Survivor: Ορκωμοσία για δύο πρώην παίκτες του reality! Εκείνη 24 ετών και εκείνος 50!

Ποτέ δεν είναι αργά για το πτυχίο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: Ορκωμοσία για δύο πρώην παίκτες του reality! Εκείνη 24 ετών και εκείνος 50!

Ορκίστηκαν σήμερα οι πτυχιούχοι στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκατοντάδες τελειόφοιτοι, κάθε ηλικίας, έδωσαν το «παρών» στην πρυτανεία στο κέντρο της Αθήνας, απ' όπου και ονειρεύονται να ξεκινήσουν μία νέα σταυροδρομία.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν και δύο πρώην παίκτες του Survivor, που μπορεί να μην συναντήθηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έμελλε όμως να κάνουν ένα νέο βήμα την ίδια μέρα και ας τους χωρίζουν δεκαετίες. Χαρακτηριστικό είναι πως εκείνος έχει τα διπλά της χρόνια, αν και το physique του παραπέμπει σε πολύ νεότερο άνθρωπο φυσικά.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Η Δώρα παραπονιέται για την γκρίνια του Γκιουλέκα και ο Χριστόφορος αποκαλύπτει το σχέδιο εναντίον της

Οι αναρτήσεις των παικτών του Survivor μετά την ορκωμοσία τους

Ο λόγος για την Ιωάννα Τζαβέλα και τον Τάκη Καραγκούνια! Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα, 24 ετών, έλαβε μέρος στον φετινό κύκλο του Survivor και αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο κράτησε ισχυρές φιλίες από τότε. «Άλλο ένα κεφάλαιο που έκλεισε και άλλος ένας στόχος που επετεύχθη! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς που πιστεύουν σε εμένα», ανέφερε σε ανάρτησή της, όπου φυσικά της εύχονταν αρκετοί πρώην συμπαίκτες της όπως η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Μαριλίνα Βακονδίου και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Ο Τάκης Καραγκούνιας από την άλλη μπορεί να έχει τα υπερδιπλάσια χρόνια της (μπαίνει στα 50), αλλά δεν το έβαλε κάτω ούτε στη συμμετοχή του στο Survivor, ούτε στις σπουδές του καθώς φαίνεται, γι' αυτό πόζαρε περιχαρής με το πτυχίο του και τήβεννο από την πρυτανεία του ΕΚΠΑ. Μέσα από μία σειρά με stories δεν έκρυψε τη χαρά του, ευχαριστώντας τους φίλους του που βρέθηκαν στο πλευρό του σε εκείνη τη μεγάλη μέρα, όπως επίσης και την πρώην σύζυγό του Δήμητρα.

Μπορεί να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις και συχνά θα τους δούμε μαζί με την κόρη τους, Ραφαηλία. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star της αναγνωρίζει πως: «Είχες μερίδιο και εσύ σε αυτό», ποζάροντας στην αγκαλιά της.

Ανάρτηση Τάκη Καραγκούνια Survivor