Δημήτρης Σταρόβας: Επανήλθε η ομιλία του – Μίλησε στο τηλέφωνο με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Κομπιάζει πολύ λιγότερο, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Στον δρόμο να επανέλθει πλήρως βρίσκεται ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. Ο 61χρονος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ομιλία του, βγαίνοντας από το Τζάνειο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με ανθρώπους κοντά σε εκείνον πλέον κομπιάζει πολύ λιγότερο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στη Super Κατερίνα για τις προτάσεις που δέχτηκε από την τηλεόραση και την πολιτική, καθώς και για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την κόρη του, Ελεωνόρα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Εξελίξεις με την υγεία του 2 εβδομάδες από το εξιτήριο - Τι συμβαίνει με την ομιλία του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Απ' το '85 έχω συνεχώς προτάσεις για να πολιτευτώ. Αρνούμαι γιατί είμαι πολιτικοποιημένο ον και πιστεύω ότι αυτό που κάνω προσφέρει περισσότερα, από αυτό που θα μπορούσα να κάνω αν ήμουν εξασφαλισμένος», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, για να μιλήσει εν συνεχεία για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα.

«Συνεχώς μιλώ, τον αγαπώ τον Δημήτρη Σταρόβα, είναι πολλά χρόνια φίλος μου. Η ομιλία του επανήλθε, μιλήσαμε και στο τηλέφωνο μαζί. Ήταν μια χαρά, μιλάει και κομπιάζει πολύ λιγότερο. Θα επανέλθει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πέρα από την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο δημιουργός μίλησε και για τη σάτιρα στην ελληνική τηλεόραση. «Η καθεαυτού σάτιρα λείπει. Η σάτιρα που γίνεται τώρα αφού στον τρόπο που αντιμετωπίζει η τηλεόραση τα πράγματα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προσδώσει σε αυτό και έχει μία λογική αιχμηρή απέναντι στη ζωή. Βεβαίως λείπουν τέτοιοι άνθρωποι», πρόσθεσε.

«Με την Ελεωνόρα είμαστε μαζί στη ζωή και αυτό μετράει. Μπορεί να κάνουμε μαζί και κάτι επαγγελματικά, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Με συμβουλεύει. Διαχειρίζεται μια χαρά αυτά που γράφονται για την προσωπική της ζωή και αυτό έχει σημασία. Γι' αυτό μπορεί να μιλήσει μόνο η ίδια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ζουγανέλης.