Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν υπάρχει καμία δέσμευση πλέον με το κανάλι» - Νέες εξελίξεις με το συμβόλαιό του

Όλα τα σενάρια ανοιχτά για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τρία σενάρια υπάρχουν για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα: Το πρώτο λέει να συνεχίσει κανονικά μαζί με όλη την ομάδα της, το δεύτερο πως υπάρχει ενδεχόμενο να στραφεί σε infotainment περιεχόμενο και να πάει στη ζώνη 8-12, ενώ το τρίτο σενάριο είναι να καταργηθεί ξανά η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για όλα τα παραπάνω στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, τονίζοντας ότι ακόμα δεν τους έχει γίνει κάποια κρούση από το κανάλι, καθώς και ότι παρήλθε η προθεσμία που όριζε η ρήτρα αποκλειστικότητας της ομάδας της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1. Πλέον αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού πέρα απ' την πρωινή ζώνη, ο ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μυθοπλασία.

Δείτε επίσης: Η Μπέττυ Μαγγίρα «απαντάει» για το μέλλον της στον ΑΝΤ1 με μία επιτυχία της Άντζελας Δημητρίου

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

«Δεν είμαι στον προγραμματισμό του καναλιού, οπότε κανένα από τα τρία σενάρια δεν με απασχολεί. Με απασχολεί να τελειώσει η χρονιά όμορφα, όπως ξεκίνησε, και από εκεί και πέρα όταν έρθει ο Ιούλιος, θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας κι αν θα είμαστε εκεί που είμαστε. Μπορεί να μην υπάρξει πρόταση καν, να μην συνεχιστεί η εκπομπή, και να υπάρξουν άλλες προτάσεις. Μπορεί να μας πούνε “όχι” και να ψάξουμε ούτως ή άλλως κάτι άλλο. Είμαστε σε μία φάση, που όλα είναι πολύ ανοιχτά. Δεν υπάρχει προφανώς καμία δέσμευση πλέον με το κανάλι, οπότε είμαστε ανοιχτοί στο οτιδήποτε. Από τη στιγμή που έχει φύγει και το χρονικό μας περιθώριο, εγώ ήδη συζητώ κάποια πράγματα, οπότε εκ των πραγμάτων επειδή και η μυθοπλασία είναι κάτι που με ενδιαφέρει, εστιάζω πολύ και σε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Όλοι μας έχουμε ένα συμβόλαιο και το δικό μου είχε μία τέτοια ρήτρα, υπήρχε μία διορία αν θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με τους ίδιους όρους. Έχει περάσει αυτή η ημερομηνία, αλλά είναι και λογικό, δεν περίμενα να συμβεί κάτι. Το θέμα είναι να γίνονται εκπομπές. Τώρα αν η Μπέττυ έχει διορία ή αν έχει τελειώσει, νομίζω ότι είναι λίγο τυπικό. Νομίζω στο προφορικό θα μπορούσαν να πούνε “Περίμενε να δούμε κάτι και πως θα βολέψει”. Δεν νομίζω ότι η σχέση μας με το κανάλι είναι τόσο τυπική, έχουμε πολύ καλή σχέση», συνέχισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις και την Μπέττυ την αγαπώ πάρα πολύ, είμαστε 3 χρόνια μαζί. Σίγουρα θα ήταν στο πρώτο μου πλάνο να είμαι μαζί της σε κάτι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δεις το project, τι ακριβώς θα κάνουμε. Η Μπέττυ είναι ικανή για πολλά πράγματα, και μόνη της ίσως, οπότε δεν μπορώ να σου αποκλείσω το οτιδήποτε. Αν μπορούσα να έχω ένα μαγικό ραβδί, εγώ θα έδινα μία παράταση σε αυτήν την εκπομπή και να δείξει δείγματα γραφής. Βέβαια, καταλαβαίνω να μην επιθυμεί ένα κανάλι να το κάνει αυτό για ευνόητους λόγους», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha ο Δημήτρης Μακαλιάς.