Σωτήρης Καλυβάτσης: «Η Υρώ Λούπη είναι η ηλιαχτίδα μου, είμαστε ''παρμένοι'' και οι δύο»

Ο επαγγελματικός οίστρος και η απώλεια που τον σημάδεψε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη. Μεταξύ άλλων, ο πολυμήχανος ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια που γνωρίζουν άνθιση, στη σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Υρώ Λούπη, καθώς και τον αείμνηστο Αντώνη Παραρά, με τον οποίο συνεργάζονταν στην εποχή του Confuzio.

«Είμαι σε καταπληκτική φάση, με τις δύο εκπομπές που κάνω στο Action 24, το “Θα φας καλά”, το Mitsi Var, και με το ραδιόφωνο στον "Happy 104". Άλλες εποχές το Confuzio, ήταν ζωντανός και ο φίλος μου, Αντώνης Παραράς, εξαιτίας του βρέθηκα σε αυτήν την τηλεοπτική παρέα, με τα υπόλοιπα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε επίσης: Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχει συμβεί να την "ακούσω" μέχρι θανάτου» - Η απώλεια του πατέρα του και του Αντώνη Παραρά

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τις απώλειες που τον σημάδεψαν

«Η απώλεια του Αντώνη Παραρά με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα, που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν στο μυαλό μου. Ήταν ένα ιδιαίτερο χτύπημα. Όταν “έφυγε” ο Αντώνης, είδα τις συμπεριφορές ανθρώπων και καναλιών όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος που τυχαίνει να είναι και συνεργάτης τους, τούς τοποθέτησα εκεί που πρέπει και από τότε δεν με απασχολούν», συνέχισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκαλύπτοντας την επίδραση που είχε αυτή η απώλεια στη ζωή του.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε επίσης στη σύντροφό του, Υρώ Λούπη, αλλά και στον Σάκη Μπουλά, που επίσης έχει φύγει από τη ζωή. «Η Υρώ είναι η ηλιαχτίδα μου, για να το είπα έτσι είναι, απ' το μυαλό μου λες να το έβγαλα; Είμαστε 7 χρόνια μαζί και τα έχουμε τακτοποιήσει, είμαστε “παρμένοι” και οι δύο. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην ζωή μου, ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Μου έλεγε ότι δεν είμαι ακριβώς ηθοποιός αλλά “μηχανή παραγωγής ήχων”», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του Mega ο Σωτήρης Καλυβάτσης.