Με μακρύ καρέ και φραντζάκια η Δούκισσα Νομικού: «Μικρότερη φαίνεσαι» - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση με την αλλαγή στην εμφάνισή της

Μία κούκλα όπως πάντα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού όλα όσα χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση έχει ξανθά και μακριά μαλλιά, τα οποία της ταιριάζουν πολύ και την κάνει να μοιάζει με Barbie. Κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορα κουρέματα, μέχρι και αφέλειες, ωστόσο τελευταία είχε κατασταλλάξει στο ίσιο μακρύ.

Το βαρέθηκε, όμως, και έτσι πήρε την απόφαση να κάνει ίσως την πιο μεγάλη της αλλαγή μέχρι τώρα. Δεν άλλαξε χρώμα, αλλά τα έκοψε μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους, ενώ έκανε και φιλάρισμα για να αποκτήσει κίνηση και όγκο το μαλλί της. Δεν σταμάτησε, βέβαια, εκεί. Έκανε και την πιο viral επιλογή αυτή τη στιγμή που δεν είναι άλλη από τα curtain bangs.

Δείτε επίσης: Περπατούσε με μυκονιάτικο αέρα φορώντας παρεό & λινό πουκάμισο - Τρυφερές βόλτες με τον σύζυγό της

Η αλλαγή στο look της Δούκισσας Νομικού

Ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα το τολμούσε, αλλά είναι πολύ ενθουσιασμένη με την απόφασή της και το τελικό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου δημοσίευσε, μάλιστα, βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει το πριν και το μετά, με τους ακόλουθούς της να ξετρελαίνονται. Τα like και τα σχόλια έπεσαν "βροχή", ενώ κάποιοι της έγραφαν: «Μικρότερη φαίνεσαι».

Δείτε επίσης: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το Πρωινό - Μίλησε ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Πριν από μερικές ημέρες, στις 10 Ιουνίου, συγκεκριμένα, η ίδια είχε επέτειο γάμου 7 χρονών με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Μύκονο. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να μοιραστεί αυτή την ευτυχισμένη στιγμή με λίγους ανθρώπους, κυρίως συγγενείς και φίλους.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γενικά κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, καθώς στα δέκα χρόνια που είναι μαζί μοιράζονται σπάνια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Όταν αυτό συμβαίνει, είναι από την πλευρά της παρουσιάστριας και πρώην Σταρ Ελλάς, που δεν κρύβει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του και δίπλα στα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, την Αναστασία και τον Σάββα.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Συγκινημένη στο γήπεδο βλέποντας τον Ολυμπιακό - «Το είδε και ο Σάββας Θεοδωρίδης»

Με αφορμή την επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού έσβησε μία ιδιαίτερη τούρτα που έχει σημειωμένη την ημερομηνία τους, ήταν βαμμένη στα κόκκινα (για χάρη του Ολυμπιακού) και έγραφε: «7 χρόνια παντρεμένοι! Στα 100 μωρό μου».

Η Δούκισσα Νομικού σημείωσε από την πλευρά της: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου! 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου. Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι». Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

undefined