Κατερίνα Καινούργιου: «Eίναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο» - Η συζήτηση με τον πλαστικό της για την επέμβαση που δεν επιτρέπεται να κάνει

Δεν της το επέτρεψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Eίναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο» - Η συζήτηση με τον πλαστικό της για την επέμβαση που δεν επιτρέπεται να κάνει

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναφορά την Πέμπτη 13/6 στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να κάνει για μία ακόμη φορά νύξη στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Γενικότερα, η παρουσιάστρια μιλάει εντελώς ακομπλεξάριστα για τις επεμβάσεις, που έχει κάνει και αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το σημείο εκείνο του σώματός της που δεν της αρέσει και δυστυχώς για εκείνη δεν μπορεί να το χειρουργήσει.

Αυτό λοιπόν το σημείο είναι οι γάμπες της. Η παρουσιάστρια θεωρεί, πως δεν έχει τόσο λεπτές γάμπες όπως έχει για παράδειγμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε κάθε περίπτωση, ο πλαστικός της δεν μπορεί να κάνει κάποια αλλαγή.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου για τα μαλλιά της: «Όλες οι παρουσιάστριες έχουμε πρόσθετα, και η Μενεγάκη μπορεί να έχει»

Το σημείο που δεν μπορεί να κάνει πλαστική στο σώμα της η Κατερίνα Καινούργιου

«Οι γάμπες μου δεν έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια είναι οι ίδιες. Πλάκα πλάκα έχω πάει στον πλαστικό χειρουργό - να σας το πω να γελάσετε. Του λέω γιατρέ έχω ένα θέμα. Με ρώτησε τι δεν σας αρέσει επάνω σας; Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν αδύνατες γάμπες.

Εμένα...Μου αρέσει να τις βλέπω. Δηλαδή μου αρέσουν οι γάμπες της Σπυροπούλου που είναι αδύνατες. Του είπα ότι πάνε κάπως μονόμπατες οι γάμπες. Οι δικές μου είναι λίγο πιο χοντρούλες.

Του είπα γιατρέ τι να κάνουμε και μου είπε: ''Κατερίνα είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο. Είναι κατασκευαστικό, είναι το κόκκαλο έτσι''. Κανείς πιστεύω δεν με έχει κοιτάξει στη γάμπα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.