Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Λιάγκας είναι χαρούμενος απέναντι; Εγώ ξέρω και για άλλες σχέσεις του» - Τα σχόλια για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά

«Δεν νιώθω καθόλου άβολα που συζητάμε για τα προσωπικά του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου, σχολιάστηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Αντωνά σχετικά με την προσωπική της ζωή μετά από όσα έχουν διαρρεύσει για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και οι ευχές που έστειλε στον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ), όπως και κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το ταξίδι της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στον Πόρο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, συγκεκριμένα, πήρε τον λόγο και εξήγησε πως δεν αισθάνεται καθόλου άβολα να μιλάει για την προσωπική ζωή του τηλεοπτικού της αντίπαλου, ενώ αποκάλυψε και για τις προηγούμενες σχέσεις που είχε εκείνος, αλλά δεν τις γνώριζε κανείς.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά

«Υπάρχει μία φωτογραφία που κολυμπάνε; Αυτό που είναι μαζί τους σκυλάκι είναι; Τα χέρια τους είναι; Είναι αγκαλιά; Το μπάνιο τους κάνουν, μπορεί να είναι και φίλοι. Εγώ πάω με πολλούς φίλους μου για μπάνιο. Μια χαρά. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ της θάλασσας, φαντάζομαι και η Μαρία.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πάρα πολύ διάσημος άντρας. Όταν ο άλλος έχει τέτοια τεράστια προβολή, θέλεις λίγο να τον προστατεύσεις. Καλά κάνει η Μαρία και λέει ότι δεν θέλω να λέω. Την καταλαβαίνω τη Μαρία, γιατί τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Επειδή έχει σχολιαστεί ότι χωρίσανε, τα ξαναβρήκαν, χώρισαν με τον Άρη, παντρευόμαστε, δεν παντρευόμαστε, τώρα δεν θέλω ό,τι έχω στη ζωή μου να ακούγεται.

Είναι ωραία κοπέλα και καλό κορίτσι. Ο Λιάγκας είναι χαρούμενος απέναντι; Πώς τον βλέπεις; Α, προς το παρόν είναι πιο επιθετικός. Είναι κάποιο θέμα μάλλον. Εγώ δεν τον πολεμώ και λέω ότι είναι μία χαρά κι ωραίο ζευγάρι και να είναι καλά ο άνθρωπος. Εμένα μου αρέσουν», είπε αρχικά.

Και με αφορμή την επιβεβαίωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το ειδύλλιο αυτών των δύο προσώπων, η παρουσιάστρια επισήμανε: «Οι Δίδυμοι άντρες θα ερωτευτούν, είναι σε φάση μεταβατική θέση και καινούριων γνωριμιών, οπότε μπορεί να κρατήσει. Δεν νιώθω καθόλου άβολα που συζητάμε για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα που είναι απέναντι γιατί κι αυτός έχει συζητήσει πολλές φορές για τα δικά μου προσωπικά. Μια χαρά. Είμαστε πάτσι, τέλεια. Εδώ παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Οι πρωινές εκπομπές ασχολούνται ο ένας με τον άλλο, δεν το λέω για κακό. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ ξέρω και για άλλες σχέσεις του... Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένοι».