Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: «Θα σας πω κάτι! Όταν αποκαλύπτονται καινούργιες σχέσεις...»

Την ώρα που το ειδύλλιό του και μία σχέση "βόμβα" έχουν βγει στη φόρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: «Θα σας πω κάτι! Όταν αποκαλύπτονται καινούργιες σχέσεις...»

Το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία αναφορά στις νέες σχέσεις που δημιουργούνται από πρόσωπα της εγχώριας showbiz, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και να εξηγήσει πως οι δημοσιογράφοι παίρνουν την απόφαση να τις δημοσιοποιήσουν τελικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πώς την ώρα που μιλούσε γι' αυτό το θέμα, η προσωπική του ζωή συζητιόταν σε άλλη εκπομπή, με πολύ γνωστή γυναίκα του χώρου να επιβεβαιώνει το ειδύλλιό του με την Μαρία Αντωνά μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ).

Η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τις νέες σχέσεις

«Έχουμε μια μεγάλη αποκλειστικότητα στο lifestyle για μια καινούργια σχέση. Με εικόνα... Προφανώς δεν θα ενοχλήσουμε τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν. Θα σας πω κάτι όμως, γιατί εγώ είμαι πάρα πολύ προσεκτικός στα θέματα αυτά. Όταν αποκαλύπτονται καινούργιες σχέσεις, εδώ είναι δύο πράγματα. Υπάρχει συναίνεση των ανθρώπων που πρωταγωνιστούν ή υπάρχει η γνώση ότι δε θα ενοχληθούν αν γίνει αυτό που θα κάνουμε μετά τις διαφημίσεις. Άρα λοιπόν υπάρχει η γνώση και για αυτό θα το αποκαλύψουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Και αυτό που έκανε μετά τις διαφημίσεις ήταν να αποκαλύψει πως η Αθηνά Οικονομάκου, λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, δύο μήνες αργότερα συγκεκριμένα, βρίσκεται σε σχέση με κούκλο και πασίγνωστο μπασκετμπολίστα, τον οποίο περνάει ηλικιακά, με μικρή διαφορά (δείτε εδώ ποιος είναι και το βίντεο με τα τρυφερά τους τετ α τετ).

Γιώργος Λιάγκας σχέσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Τη γιορτή του πατέρα την πέρασα με τον έναν μου γιο...» - Η δημόσια εξομολόγηση για τη σχέση με τα παιδιά του

Γιορτή του Πατέρα - Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά του και με τους γιους του

Αποκάλυψη για την Μαρία Αντωνά: «Μπράβο ο Λιάγκας... δεν του το' χα! Τον προτιμώ από τον Άρη Σοϊλέδη, sorry!»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το μήνυμα που της έστειλε η Μαρία Αντωνά μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μετά από ανακοίνωση της ΕΔΕ: «Είχατε μάθει σε δημοσιογράφους που έγλειφαν! Καλείτε το ΕΣΡ να μας κάνει ντα, επειδή...»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Λιάγκας είναι χαρούμενος απέναντι; Εγώ ξέρω και για άλλες σχέσεις του» - Τα σχόλια για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά

Γιώργος Λιάγκας: Όταν σχολίαζε στο Πρωινό τον χωρισμό Αντωνά και Σοϊλέδη - «Όταν κατουράς την θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά»

Μαρία Αντωνά: Το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα από βραδινή έξοδό τους