Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Οι γονείς μου φρικάρουν όταν με βλέπουν στις “Ψυχοκόρες”!»

Η «Βασιλική Πολύζου» παραλίγο να πάρει άλλο ρόλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Οι γονείς μου φρικάρουν όταν με βλέπουν στις “Ψυχοκόρες”!»

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται την Βασιλική Πολύζου στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, συστήθηκε αλλιώς και μίλησε για τις αλλαγές που βιώνει τους τελευταίους μήνες, καθώς και για το γεγονός ότι ήταν να πάρει τον ρόλο της Δεσποινιώς, ο οποίος πέρασε αντίστοιχα στην Ασημένια Βουλιώτη.

Παράλληλα, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη τόνισε πως οι γονείς της δυσκολεύονται να βλέπουν τις μηχανορραφίες στο σίριαλ, καθώς πρωταγωνιστεί η... κόρη τους. Ειδικά ο πατέρας της, όπως σημείωσε, δεν μπορεί με τίποτα.

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη για τη ζωή της μετά τις Ψυχοκόρες

«Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”. Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Έτυχε να γνωρίσω ανθρώπους που μου έλεγαν “Δεν μπορώ να το δω" ή "Η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη και δυσκολευόταν να δει τη σειρά”», δήλωσε αρχικά η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Για να συμπληρώσει: «Βέβαια τότε δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Έλεγες πως ήταν γυναίκες που τις έσωζες και τους έδινες προίκα, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες».

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Εκείνη την εποχή δεν φαινόταν σοκαριστικό μια γυναίκα με μαυρισμένο μάτι…»

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των δικών της ανθρώπων, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη σημείωσε πως: «Οι γονείς μου όταν με βλέπουν, μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Φρικάρουν! Δυσκολεύονται να το δουν, ενώ προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί και να μην σκέφτονται ότι είμαι κόρη τους για να παρακολουθήσουν την ιστορία. Αλλά ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ».

Σε διαφορετικό σημείο παραδέχτηκε ότι πέρασε casting για διαφορετικό ρόλο, εκείνον της τηλεοπτικής αδερφής της. «Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς στην αρχή. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε την Ασημένια στον δικό μου ρόλο, ούτε εμένα στον δικό της. Τη Βασιλική δεν την αλλάζω», τόνισε κλείνοντας την κουβέντα η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο όμορφο χαμόγελό της.