Αναστασία Γιούσεφ - Κινείται νομικά για τη διαρροή των φωτογραφιών της: «Έρχεται μηνυσάρα»

Με τον φάκελο έξω από τα δικαστήρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Σάλος είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες εβδομάδες, όταν με παράνομο τρόπο διέρρευσαν φωτογραφίες της Αναστασίας Γιούσεφ από κάμερα ασφαλείας, την ώρα που άλλαζε ρούχα σε αποθήκη μαγαζιού.

Με ανάρτησή της στα social απηύθυνε έκκληση για όποιον γνώριζε στοιχεία σχετικά με την διαρροή να επικοινωνήσει μαζί της, και πλέον περνάει στην αντεπίθεση. Πριν από λίγη ώρα η Αναστασία Γιούσεφ εμφανίστηκε με τον φάκελο που έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υπόθεση της και προανήγγειλε σοβαρές νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιούσεφ: Διέρρευσαν επίμαχες εικόνες της από κάμερα ασφαλείας νυχτερινού κέντρου - «Έχω θολώσει! Είναι τουλάχιστον ξεφτίλας»

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Γιούσεφ για τη μήνυση

Η Αναστασία Γιούσεφ επανήλθε σήμερα (12/6) στο συγκεκριμένο θέμα και αποκάλυψε πως κατέθεσε μήνυση προς αυτόν που διέρρευσε τις φωτογραφίες της. «Τρέχω από το πρωί αστεράκια μου. Εγώ τώρα τελείωσα, όμως σε αυτόν που μου το έκανε του έρχεται μηνυσάρα. Πάμε να χαλαρώσουμε γιατί έχω πεθάνει σήμερα», ακούγεται να λέει σε βίντεο που ανέβασε στα προσωπικά της social media. Δείτε παρακάτω:

Το ξέσπασμα της Αναστασίας Γιούσεφ για τις απαγορευμένες εικόνες της που διέρρευσαν

Τις προηγούμενες μέρες η Αναστασία Γιούσεφ είχε μιλήσει ανοιχτά για την παράνομη διαρροή των φωτογραφιών της.

«Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Πραγματικά, θέλω να μου πείτε όσες δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά, λογικά αναγνωρίζουν το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», ανέφερε αρχικά η Αναστασία Γιούσεφ και συνέχιζε χωρίς να μπορεί να κρύψει την σύγχυσή της:

«Είναι τουλάχιστον ξεφτίλας, μου έχει απλά χαλάσει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, πολλοί μου έχετε στείλει μήνυμα. Άλλοι κάνουν την πλάκα τους. Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορώ να το φτάσω αυτό το πράγμα. Θέλω μόνο όσοι αναγνωρίσατε την αποθήκη αυτού του μαγαζιού να μου πείτε ποιο είναι.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά και δεν τύχαινε να είμαι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο internet γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία. Παρά τη θέληση του άλλου, να διαρρεύσει στο internet αυτές τις φωτογραφίες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος τώρα έχει βίντεο; Και μπορεί ο καθένας από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού του να ανεβάσει αυτό το πράγμα; Αυτό είναι όχι απλά βία, όχι απλά αισχρό... Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, αυτή η εκμετάλλευση των γυναικών. Είναι ότι χειρότερο μπορούν να κάνουν σε έναν άνθρωπο. Ελπίζω να βρεθεί αυτός που το έκανε και να τιμωρηθεί».